Széll Tamás gőzerővel készül

A 2017-es lyon-i Bocuse d’Or versenyre a felkészülés már javában folyik, azonban most rajtunk a sor, hogy támogassuk és újabb győzelemhez segítsük a magyar csapatot! Méghozzá közönségszavazással a magyar csapat plakátjára.

Már gőzerővel folyik a készülődés Lyonra, akárcsak az európai válogató esetében, csapatunk most is heti hat napot a felkészülési konyhában tölt. A gyakorlóterep a versenykonyha tökéletes mása, minden ugyanott van benne, ahogyan majd Lyonban is lesz. A csapat: Széll Tamás, séf, Szabó Kevin, commis, Vomberg Frigyes, coach és elnökként Hamvas Zoltán segíti majd. A magyar csapat január 24-én, az első versenynapon, azon belül pedig utolsóként rajtol a mezőnyben. 

A kreativitást nemcsak a főzésben díjazzák

A főzés mellett a versenyzőt bemutató plakát elkészítése is a rivalizáló országok elmaradhatatlan feladata, amelyek közül a közönség választja ki a legjobbat. Tavaly már sikerült ebben a versenyben győzedelmeskednünk, akkor Széll Tamás plakátja kapta a legtöbb szavazatot. Most tehát eljött a mi időnk, nemcsak szurkolhatunk az újabb hazai sikerekért, de tehetünk is érte: elindult a Bocuse-hoz kapcsolódó plakátverseny, amelynek közönségdíját a legtöbb szavazatot gyűjtő ország kapja!

Az erő az ötletben rejlik

Az idei magyar plakátot a Bocuse d’Or Akadémia felkérésére a korábbi közönségdíjas Széll Tamás fotóját is jegyző Network360 Reklámügynökség, Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós közreműködésével készítette. A kreatív koncepció alapja az volt, hogy olyan plakátot alkossanak, amelyen Tamás mellett megjelenik a verseny fő alapanyaga a Bresse-i csirke és ahol megidézik a magyar erdők jellegzetes hangulatát is. A fák között gyalogló séf a versenyre való hosszú felkészülést szimbolizálja, amely leginkább egy kihívásokkal teli utazáshoz hasonlít. A vizuális világ megkomponálásánál arra törekedtek az alkotók, hogy a kép elegáns és letisztult maradjon, ugyanakkor közvetítsen egy csipetnyi finom humort is. 

Folytassuk együtt a sikerszériát – egy kattintással most Te is hozzájárulhatsz Széll Tamás újabb győzelméhez! Szavazni az alábbi linken lehet, a „Posters Votes” gombra kattintva: http://www.bocusedor.com/bocuse-d-or-finale-2017-1

Forrás: Vendég&Hotel Online


Elképzelhető, hogy végleg lezárják a Rám-szakadékot

Elképzelhető, hogy végleg lezárják a Rám-szakadékot 

A klímaváltozás a népszerű kirándulóhelyekre is hatással van.
Kiosztották a Hévíz Város Turizmusáért díjat

Kiosztották a Hévíz Város Turizmusáért díjat 

Molnár Ágnes a szálloda nyitása óta az Európafit oszlopos tagja.
Turizmusban a kulcs: az utazó fejével kell gondolkodni

Turizmusban a kulcs: az utazó fejével kell gondolkodni 

Egy friss kutatás eredményeiről számolt be Sulyok Judit, a Pannon Egyetem Turizmus Intézeti Tanszékének tudományos munkatársa a Veszprémben tartott Balaton Konferencián, május 2-án.
Titkokat őriznek az ország legkülönlegesebb és legidősebb fái

Titkokat őriznek az ország legkülönlegesebb és legidősebb fái 

Az Évgyűrűkben őrzött történetek – Magyarország fáinak titkos meséi című fotókiállítást május 4-én nyitják meg Badacsonyörsön.
Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza

Siófokról indul a Tour de Hongrie legizgalmasabb befutó szakasza 

Május 12-én igazi világsztárokkal is találkozhatunk!
Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján

Kedvezmények a főváros hivatalos applikációjának születésnapján 

Május 1-jén ünnepelte az ÉnBudapestem applikációja az első születésnapját.
Szibériai tokhalak a Balatonban?

Szibériai tokhalak a Balatonban? 

A Balatonban megjelenő lénai tokok minden bizonnyal a vízgyűjtőn létesült halgazdálkodási létesítményekből szökhettek meg.
Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő

Nagy Márton Hévízen: a gyógyturizmusé, az egészségturizmusé a jövő 

Nemzetgazdasági miniszter: a nyugati világ elöregszik, nő az idősek aránya, ebből adódóan sokkal nagyobb lesz a kereslet az egészségturizmusra.
Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon

Fővárosi fölény az idei Szakma Sztár Fesztiválon 

Harmincöt budapesti tanuló állhatott dobogóra a Szakma Sztár Fesztiválon.
Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens

Ez az első magyar AI alapú éttermi asszisztens 

Már több mint húsz étterem használja.

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.