Ehhez a nem mindennapi vállalkozáshoz a híres steakhouse, a Pampas tulajdonosával fogott össze. Kovács Kokó István és Budai Ferenc társulásával Budapest második argentin steakhouse-a nyílt meg, La Pampa néven, a Pampas testvéréttermeként. Magyarországon jelenleg ez a két Steakhouse rendelkezik azokkal az argentin hús- és borbeszállítókkal, akik garantálni tudják a dél- amerikai marha utánozhatatlan ízminőségét.
A La Pampa (ex Boksz Utca) ugyanazzal az eleganciával, étlappal és színvonalas alapanyagokból elkészített ételekkel várja vendégeit. Az étlapon a többféle steak mellett - amelyek argentin, magyar és a japán kobe marhából készülnek- természetesen különleges halételek és ritkaságszámba menő bárányfogások is szerepelnek. A borok kedvelői az országban egyedülálló és változatos kínálatból válogathatnak, a vezető hazai borok mellett, argentin, chilei, dél-amerikai borokat is megkóstolhatnak. Az étterem belső termének színvilága, a dekoráció eleganciája, a fekete-fehér színek harmóniája a Nyugat-Európában megszokott Steakhouse-ok minőségét hozza Magyarországra.
Forrás: MTI OTS