A hidegbüfé gazdag kínálatában - amely magában foglalja a libamájat számos elkészítési módon, különleges kézműves sajtokat, kőrözöttet, ínycsiklandó sonkákat, kolbászokat és friss pékárukat -, tobzódhat a magyar konyhát szerető vagy azzal most ismerkedő látogató. A hagyományos magyaros ízek mellett mindig másik, kiváló hazai borpince választékát kóstolhatják végig a vendégek. Az est különlegessége, hogy a borokat maga a borász mutatja be és aznap az ő kedvenc főfogásaiból áll össze a menü. Az ételsor lezárásaként ismét a büféről választja ki a vendég a a legfinomabb magyar desszerteket, pl. a Somlói galuskát, Rigó Jancsit, réteseket. Azok sem maradnak hoppon, akik tartózkodnak a húsfogyasztástól, hiszen a főszakács arra is ügyel, hogy ők is megtalálják a büfén és a napi menüsorban a vegetariánus fogásokat.
Április 24-én a szekszárdi Bodri Pincészet borai mutatkoztak be, a vendégpincészet borait a következő keddig még megkóstolhatják a Giardino Étteremben.