Molnár Péter, a Nemzeti Felnőtt Válogatott tagja tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy a csapat hidegkonyhás versenymenüje is ezüstérmes minősítést kapott.
A Kisalföld egyik cikkéhez csatolt hozzászólás szerint a vitnyédi Horváth Zsolt "A" ketagóriában aranyérmet szerzett. Ezt az információt alátámasztja egy birtokunkba jutott - az Expogast fejléces papírján kiadott - november 21-i eredménylista. Ennek tanúbizonysága szerint ezen a napon egyéni "A" kategóriában Horváth Zsolt mellett aranyérmes minősítést szerzett Törőcsik Zoltán és Urbán Tibor (korábban ezekről már beszámoltunk). A már jelentett Nyári János mellett Horváth Ferenc és Veress Ferenc ezüstöt kapott ebben a kategóriában.
D1 (artisztika) kategóriában már beszámoltunk Varga Károly aranyáról, a dokumentum szerint Szabó László és Takács József ezüst, míg Hódos Krisztián, Molnár Péter és Tamás Gábor bronz fokozatot nyert.
A WACS honlapjára részben felkerültek a 23-i eredmények. Ezek között egy érinti a magyarokat: a Magyar Katonai Csapat melegkonyhai menüjével ezüst fokozatot ért el. A portál az egyéni versenyzőkkel nem foglalkozik.
A Hej Szakácsok blog egyik hozzászólójának (eddig meg nem erősített) értesülése szerint Breitenbach Attila maximális pontszámmal aranyérmet szerzett. Ugyaninnen származó információ szerint a Magyar Junior Válogatott első helyen (sic!) végzett, míg Gonda Attila aranyérmes lett. (egyik sem hivatalos információ).
Kovács Lajos, a Csintex tulajdonosa, a helyszínről hazatérőben úgy tájékoztatta lapunkat, hogy a korábbi hírekkel ellentétben a magyarok az utolsó nap versenyei előtt 12 arany-, 13 ezüst- és 5 bronzéremmel dicsekedhetnek, de a teljes éremlista csak a csütörtöki ünnepélyes eredményhirdetés után lesz ismert.
Az American Culinary Federation honlapján megjelent hír szerint a Nemzeti Felnőtt válogatottak versenyét Singapore nyerte Svédország és az USA előtt, a junioroknál Svédország, Svájc, Németország sorrend alakult ki.
A beol.hu adta hírül, hogy Tímár Albin szakácsmester egyéniben ezüstérmet, a Tímár András mesterszakács vezette Békés Megyei Culinary Team csapatban bronzérmet érdemelt ki a luxemburgi gasztronómiai világbajnokság zárónapján.
Az Expogast és a Vatel honlapján még egyetlen eredmény sem található, a WACS site-ján az utolsó nap kivételével részleges eredményeket közöl. A helyezéseket csak később, várhatóan a teljes lista a szervező Vatel-Club honlapjára történő felkerülése után tudjuk közölni.