A verseny vasárnapi eredményeiről csak nagyon hiányos információk érkeznek. A Nemzeti Katonai Válogatott saját honlapján adta közre a hírt, hogy hidegkonyhai versenymunkáját ezüstéremmel jutalmazta a zsűri. Úgy, ahogy a Nemzeti Válogatottnak is, nekik is egy 3x4 méteres asztalon kell prezentálniuk versenymunkájukat, mely az előírások szerint egy egyhetes (7 napos) 3 fogásos menü. Feszített tempóban dolgoztak éjjel-nappal, hogy a verseny reggelén 5 órakor megérkezzenek a helyszínre, ahol 3 óra állt rendelkezésükre, hogy mindent megfelelően feltálaljanak a versenyasztalra.
Törőcsik Zoltán gádorosi származású mesterszakács, aki jelenleg Svédországban dolgozik, az "A" kategóriás egyéni versenyben aranyérmet érdemelt ki. Ebben a versenyben a feladat egy 8 személyes hideg bankett tál, hatszemélyes bankett tál 4 különböző fingerfood-dal, vagy tapas-szal, melyből kettő hidegen készülő hidegen tálalt, kettő pedig melegen készülő és hidegen tálalt. Ugyanebben a kategóriában Horváth Ferenc és Nyári János ezüstérmes minősítést szerzett.
Varga Károly a D1 kategóriába (artisztika) arany, Hódos Krisztián ezüst minősítést kapott. (forrás: mngsz.com - egy korábbi hír szerint Hódos Krisztián bronzérmes lett).
Jakab Tamás B kategóriában diplomával térhet haza.
A vasárnap induló többi magyar versenyzőről eddig nem kaptunk információt.
A hir6 információja szerint egyébként az ezüstérmes Nyári Jánost majdnem „elhagyták" a kiutazás során. Az egyik sofőrcsere után a busz megindult, ám a séf lemaradt a járatról, ráadásul telefonja is a járműven volt. Egy világbajnokságon is irigylésre méltó sprint után sikerült utolérnie a buszt, később derült ki, hogy a többiek ezzel a tréfával köszöntötték születésnapja alkalmából. Az ünnepelt a „sokkot" kiheverve köszönte meg az ajándékot, de erős a gyanú, hogy visszavágásra készül.
Az érmek színe nem helyezést, hanem kategória minősítést takar. A pontos helyezési számokat a teljes, hivatalos eredménylista közzététele után tudjuk közölni. (forrás: beol.hu / mngsz.com)