Íme az eddigi leghivatalosabb eredménylista a magyar versenyzők szerepléséről:
A Culinary World Cup (Világkupa) nyertese
VARGA KÁROLY
Aranyérmet kapott
a Nemzeti Junior Csapat
Törőcsik Zoltán (A kategória – hidegkonyha)
Urbán Tibor (A kategória - hidegkonyha)
Breitenbach Rezső (A kategória – hidegkonyha)
Rédai Attila (A kategória - hidegkonyha)
Varga Károly (A kategória - hidegkonyha)
Gonda Attila (A kategória - hidegkonyha
Varga Károly (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Veress Ferenc (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Magyar Szabolcs (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Urbán Tibor (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Szabó László (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Szíjártó Balázs (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Varga Károly (D1 kategória - hidegkonhyai artisztika)
Erdős Hanna (D2 kategória - cukrászati artisztika)
Breitenbach Attila
Ezüstérmet kapott
a Nemzeti Felnőtt Válogatott (hidegkonyha)
a Nemzeti Felnőtt Válogatott (melegkonyha)
a Nemzeti Katona Válogatott (hidegkonyha)
a Nemzeti Katona Válogatott (melegkonyha)
Horváth Ferenc (A kategória - hidegkonyha)
Nyári János (A kategória - hidegkonyha)
Veress Ferenc (A kategória - hidegkonyha)
Mayer Tibor (A kategória - hidegkonyha)
Törőcsik Zoltán (A kategória - hidegkonyha)
Tímár Albin (A kategória - hidegkonyha)
Jakab Tamás (B kategória) - diploma
Toldi József (B kategória)
Hódos Krisztián (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Takács József (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Szabó László (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Tóth Annamária (D2 kategória - cukrászati artisztika)
Magyar Szabolcs (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Pavlicsek Csaba (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Tamás Gábor (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Molnár Péter (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Bezovics Judit (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
a Békés Megyei Culinary Team 1. (regionális csapat)
Bronzérmet kapott
Rimóczi László (D2 kategória)
Kovács János (D2 kategória)
Tamás Gábor (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Molnár Péter (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Kígyósi János (D1 kategória - hidegkonhyai artisztika)
Németh Tibor (B kategória)
Takács Bernadett
Veress Ferenc
Göldner Tiborné (D2 kategória - cukrászati artisztika)
Erdős Hanna (D2 kategória)
a Békés Megyei Culinary Team (regionális csapat)
Diplomát kapott
Borda Attila (B kategória)
Bezovics Judit (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Pavlicsek Csaba (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Kígyósi János (D1 kategória - hidegkonyhai artisztika)
Takács József (D1 kategória - hidegkonhyai artisztika)
Farkas Bálint
A Culinary World Cup pontozásának rendszere a következő volt:
A zsűri maximálisan 100 pontot adhatott a versenymunkára.
Aranyérmet kaptak a 90 pontnál többet elérő versenyzők, ezüstérmet a 80-89 pontot szerzők, bronzérmet pedig a 70-79 pont közötti munkák. Az 50 pont felett teljesítők Diploma jutalomban részesültek. Amennyiben a szervezők nyilvánosságra hozzák a teljes eredménylistát, azonnal közöljük a magyar versenyzők helyezési számait is!