A fagylalttölcsér formájú pizzát forgalmazó koncepció 2004-ben jelent meg az olasz piacon. Céljuk egy olyan projekt létrehozása volt, mely üzleti partnerekkel és/vagy kombinálva már működő vendéglátóhelyekkel (pizzériákban, bárokban, kioszkokban, stb.) működtethető.
A Konopizza, ugyanúgy, mint minden más hagyományos pizza, víz és liszt alapú tésztából készül dagasztással és kelesztéssel. Ezután formázzák varázslatos tölcsérré, mely kész a sütésre. Az elkészítése egyszerű, a recept nem titkos. A kiadós töltelék egészséges alapanyagai teszik a Konopizzát egy különleges termékké, amely elkészül 3 perc alatt!
Amennyiben úgy dönt, hogy csatlakozik a Konopizza franchise-rendszeréhez, a hálózat szakemberei teljeskörű segítséget nyújtanak az üzlet helyének kiválasztásában, iletve megnyitásában. A Konopizza központ magas színvonalú támogatást nyújt franchise-partnerei számára a design és a tervezés minden fázisában: létesítés, marketing, működés.
A hálózathoz csatlakozni vágyók, az alábbi 4 Konopizza koncepcióból választhatnak:
EGYSZERŰ MODELL: ültessen be jelenlegi éttermi vagy catering üzletébe (bár, pizzéria, kioszk, stb.) egy már kész, működő Konopizza értékesítési pontot. Kiválóan alkalmas elvitelre történő eladásra.
KONOPIZZA KÁVÉZÓ: itt előnyben részesítjük a helyben fogyasztást, a nap bármely időszakában biztosítva a teljes termékválasztékot, az összes ízesítésben: kávé, saláták, tészták, sültek, desszertek, stb. Üzlethelyiség minimális mérete: 60 m2
KIOSZK: kiválóan elhelyezhető bevásárlóközpontok, mozik, vidámparkok, vasútállomások, repterek stb. területén, kinti vagy benti értékesítésre a folyamatosan áthaladó vendégforgalom számára. Üzlethelyiség minimális mérete: 6 m2. Termék raktár szükséges.
MOBIL KONCEPCIÓ: igény szerint különböző méretű mobil járművek. Utcai árusítási, és megfelelő járművezetési engedély szükséges. (forrás: Franchiseportál)