Isa Bal (39) török szakember, Törökországban a hotel vendéglátásban kezdte karrierjét, majd ezt követően chef du rang pozíciót ért el a rangos The Vineyard at Stock-cross in Newbury Berksben. Itt kezdett borokkal foglalkozni, először csak hobbi szinten. Innen jutott el öt év alatt a hotel vezető sommelier posztjáig. Később a Covent Garden Maggiore éttermének vezető sommelier-je lett, innen került Heston Blumenthal Michelin csillagos éttermébe.
2008-ban megnyerte az Európa legjobb szakembereinek kiírt versenyt.
A gasztronómia számára kínált alapanyagok, így a széles borkínálat a METRO erősségeinek egyike. A professzionális vevők minden nap friss és magas minőségű termékkínálatból választhatnak. A magyar gasztronómia támogatása, így a világhírű szakemberek magyarországi látogatásainak megvalósítása, a szakemberek közötti párbeszéd elősegítése fontos eleme a METRO működésének. (Sajtóközlemény / foto: Vendég&Hotel Online)