Mit kell csinálnia ezentúl a leleményes fővárosi szállodásnak szilveszter éjszakáján pezsgőbontás és malacfark húzogatás helyett?
Ha egy hotel 90-95 százalékos átlagos éves töltöttséggel dicsekedhet, vajon miért azzal foglalkozik a tulajdonosa, hogy mit csinál a következő időszakban majd másképp?
Mi történt a legutóbbi Vendég & Hotel Business Klubon, és hova megyünk, mi lesz a program legközelebb?
Ki és mivel nyert Lyonban, a Bocuse d’Or viadalon január végén, és miképp zajlott idén a Dining Guide díjkiosztó gála?
Melyik a világ 10 legwaczakabb szállodája?
A Budapesti Nagybani Piacon a különböző nehézségek (válság, árvíz, belvíz stb.) ellenére miért nem tapasztaltak tavaly mégsem visszaesést a zöldség- és gyümölcs értékesítés területén?
Mi a hazai szakácsok, vendéglősök véleménye a magyar zöldségekről, gyümölcsökről?
Hogy esnek át a ló egyik oldaláról a másikra Amerikában bio-téma terén?
Hol dolgozik ma, és mit csinál az az argentin sztárséf, akinek irányítása idején kapta meg a pesti Costes Magyarország eddigi egyetlen Michelin csillagát?
Milyen profi marketingstratégiával nyertek meg a nemzetközi gyorsétterem láncok 2010-ben egy vadonatúj vendégkört?
A lap legfrissebb száma már megrendelhető a kiadóban Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető továbbra is ugyanitt változatlan áron – 7900 Ft éves bruttó összegért.