Vajon mi lehet az a dohányzókabin, és a vendéglátás sikerének egyik záloga lehet-e a jövőben az asztalokba építhető füstelszívó hamutartó?
Mit mondott a szakmával kapcsolatban a novemberi Business Klub előadásán a szaktárcáért felelős helyettes államtitkár?
Melyek a legújabb éttermi trendek Amerikában?
A Budapesti Turisztikai Hivatal napokban kinevezett új ügyvezetője milyen változásokat tervez, és ez mennyiben érinti, könnyíti meg a budapesti szállodások, éttermesek életét?
Ha egy pálinka nem 70 fokos, és nem gatyaszaggató, attól még sikeres és trendi lehet?
Mit kifogásolt a beszállítói oldalt, mit hiányolnak a vendéglátósok az alapanyag-előállítóktól, és hogyan kezdődik el végre köztük a párbeszéd?
Lehet-e, és ha igen, hogyan, csúcsgasztronómiai fogásokat elkészíteni hazai alapanyagokból?
A multicégek forgalmazói vajon miért kérdeznek folyton vissza akkor, amikor a magyar termékek belistázására kerül sor?
Hogy kapott 17 Gault Millau-pontot az a budapesti étterem, amely már magáénak tudhat egy Michelin-csillagot?
Mi a karrier receptje egy magyar származású, kreatív szakács esetén?
Tényleg egy francia fizikus talált fel egy olyan konyhai herkentyűt, ami forradalmasította aztán a világ gasztronómiáját?
Milyen közelről az a szálloda, ahol királyok, fejedelmek, sztárok szoktak pihenni? Milyen szolgáltatásokat kínálnak, milyen áron, és vannak-e különlegességek kínálatukban?
Gondoltunk a közelgő ünnepekre is: ajándékot jelentő előfizetéssel várjuk novemberi számunkban!
A lap legfrissebb száma már megrendelhető a kiadóban Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető továbbra is ugyanitt változatlan áron – 7900 Ft éves bruttó összegért.