Kérdések, amelyekre most adunk a választ:
Hogyan nyit szélesebb körben a szállodai szegmens felé az idei közelgő Hoventa szakkiállítás új tulajdonosa, és vajon miért?
A nagyközönségi vásároktól miért tevődött át az érdeklődés és az üzleti kör a szakmai rendezvények felé?
Melyek azok a bankok, és melyek azok a hazai szállodák, amelyek kényszerű házasságban élnek mostantól, azaz a hitelproblémák miatt a pénzügyi intézet tulajdonába került a ház, vagy az üzemelteti tovább?
Miképp kerül a világ legismertebb új japán konyhaművészetének, a sushinagymester alapította, és épp a napokban Magyarországon is nyitó NOBU-lánc hazai tagjának asztalára hazai mangalica, harcsa vagy éppen fogas?
Ha kirúgnak valakit egy, sőt, netán két szállodaigazgatói pozícióból, vajon mihez kezdhet ezután?
Ki volt az a személy a régi vendéglátósok körében, akinek csak szakmájának említésekor már összeszorult még a legtisztességesebb vendéglős vagy kocsmáros gyomra?
Vajon mihez kezdenek diplomájukkal az idén végzett első bolognások, akik a BGF Turizmus-Vendéglátás szakán szerezték képesítésüket?
A kérdések mindegyikére a szaklap legújabb, szeptemberi száma ad megoldást.
A lap legfrissebb száma megrendelhető a kiadóban Murár Mónikánál (mail: [email protected], tel: 06 1 1 430 4503 fax: 06 1 1 430 4539) vagy egész évre a szaklap előfizetethető továbbra is ugyanitt változatlan áron – 7900 Ft éves bruttó összegért.