A szervezők az Agárdi Pálinkafőzdében várják az érdeklődőket a kulturális és gasztronómiai ünnepre.
A szervezők tájékoztatása szerint a vendégek megismerhetik a pálinkafőzés rejtelmeit, miközben meg is kóstolhatják az agárdi pálinkakülönlegességeket. A kemencében, szabadtűzön készített finomságok fogyasztása mellett szakácsverseny teszi teljessé a gasztronómiai élményt.
Idén 14 meghívott étterem méri össze tudását, és készít ételeket kappanból (herélt kakasból). A zsűri elnöke Andreas Mayer két Michelin-csillagos séf lesz. A szakácsversenyt tanyasi csirkeételekből álló kóstoló követi, amelynek fogásait három hazai étterem készíti.
A színpadon 16 órától kezdődnek a programok. A sváb zenéket játszó szári Gaudi Buam zenekar után Badár Sándor humorista lép fel, majd a Budapest Bár ad koncertet. Az egésznapos rendezvényt utcabál zárja a Madarak házibuli-zenekar közreműködésével.
Forrás: MTI