Dominique Crenn nem csupán kiváló séfhölgy. Hanem igazi ezermester, tudós és művész is egyben. Ezek után persze az sem véletlen, hogy San Franciscó-i éttermét Atelier Crenn után nevezte el: a nyitott terű helyiségben a gasztronómia és a művészet a vendégek szeme láttára valósul meg.
Crenn és apró, ám abszolút profi csapata komolyan gondolja az egyszerre fenntartható elveket valló és igazi csúcskategóriás gasztronómia képviselését.
Az biztos, hogy Dominique Crenn menüjén nem szerepelnek hétköznapi fogások. Híres kóstolómenüsorait saját maga által kreált költeményekként aposztrofálja. Különleges ízek és technikák teszik igazán egyedivé Crenn kreációit, amelyekre a precizitás is abszolút jellemző.
Nem csoda, hogy munkáját a kritikusok is különleges díjjal ismerik el: Dominique Crenn az Egyesült Államok első, két Michelin- csillaggal jutalmazott női szakácsa.
Forrás: Hangar–7 Ikarus Étterem, Salzburg