Az étteremben elképesztően nehéz asztalt kapni: az évi 8000 helyre 2 000 000 helyfoglalási igény érkezik. Most, első alkalommal, az Egy nap az elBulliban mindenki számára megnyitja az étterem kapuit, bemutatva a konyha működését, a gasztronómiai innovációkat és az itt készített ételeket.
A könyvben több mint 1000 színes fotó mellett receptek, valamint extra oldalak találhatók, melyeken a kreatív módszerekről, az elBulli filozófiájáról, történetéről és Ferran Adrià életéről olvashatunk.
"Ferran kimagaslik napjaink szakácsai közül. Új fejezetet és korszakot nyitott a gasztronómia történetében. Messze megelőzi kortársait, ésa maga nemében egyedülálló" – írta róla a méltán népszerű szakácsművész, Gordon Ramsay.
Az Egy nap az elBulliban című kötetből megtudhatjuk, miért egyedülálló és varázslatos élmény eltölteni egy estét a világ legjobb éttermében,a világ legjobb séfjével.