Az értékesítési csapat Horvát Nikolettával egészült ki, aki a ceglédi Hotel Aquarellből érkezett, és Nagy Enikővel együtt sales coordinatorként erősítik az értékesítést.
A rendezvények teljes koordinációját Szerdi Zsuzsanna event manager látja el, aki az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** -ből érkezett. A Hotel Lycium****Debrecen F&B menedzseri posztját 2011. október 10-től Molnár László éttermi mester tölti be, aki öt évig a Hajdúszoboszlói Hotel Silver****superior szállodában ugyanezt a pozíciót töltötte be, majd az elmúlt egy évben a Hotel Corvin Palace ****superior szállodánál a pre-opening időszakban a vendéglátás területén felmerülő feladatok teendőivel volt megbízva.Mintegy fél éve már, hogy az Átrium étterem konyháját Balog Károly Chef vezényli. Az ambiciózus, fiatal szakember tízéves külföldi tartózkodása alatt számos neves konyhafőnökök mellett szerezte tapasztalatait, amelyeket a házban igyekszik kamatoztatni.