Hozzájuk csatlakozott egy sztárszakács is, Oprah Winfrey, az amerikai televíziózás nagyasszonyának volt személyi séfje – derül ki a Los Angeles Times beszámolójából.
Az új kezdeményezés lényege, hogy valamennyi, a kínálatban szereplő étel kevesebb, mint 600 kalóriát tartalmaz majd, illetve rengeteg zöldség, saláta lesz az étlapon. A chicago-i központú hálózat első éttermét várhatóan az idén nyáron nyitják meg az Egyesült Államokban, és a tervek szerint a következő öt évben további 250 gyorséttermet nyitnak majd a Lyfe márka alatt.
A terv igen ambiciózus, figyelembe véve az amerikaiak fogyasztási szokásait, és hogy a hamburgerek országában salátákkal és kalóriaszegény húsokkal próbálnak betörni az étkeztetési piacra. A kezdeményezés ugyanakkor nem csak üzleti vállalkozás, az alapítók emberbaráti szolgálatnak is tekintik a kezdeményezést, emellett igyekeznek odafigyelni arra, hogy a lehető leginkább környezetbarát legyen az étteremlánc. (forrás: Marketing&Média)