"Ez a helyszín magasan a legjobb az eddigiek közül!" mondta a verseny előtt Segal Viktor, séf, gasztronómiai tanácsadó, és ha valakinek, neki minden bizonnyal elhihetjük ezt a megállapítást.
A METRO Vevőakadémián korábban is rendeztek már rangos versenyeket, itt mérték össze tudásukat a Bocuse d'Or budapesti selejtezőjének versenyzői, de lapunk, a Vendég&Hotel is itt rendezte meg "Sztárok, szakácsok, halak" című vetélkedését.
.„Itt végre úgy látják a versenyzőket a nézők, hogy közben nem zavarják őket: a hatalmas üvegfelületek és a kivetítők mind ezt segítik." - tette hózzá Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke, míg a versenyt rendező MGE mindig kritikus elnöke a METRO által biztosított alapanyagok színvonalát dícsérte.
A METRO egyébként tradicionális alapanyag támogatója a hazai szakácsversenyeknek, és a lapunk által szervezett "Sztárszakácsok Haitiért" akció gálavacsoráján is első hívásra lépett a támogatók közé.
A HAgyomány és Evolúció szakácsverseny végeredménye: 1. Horváth Szilveszter (La Maréda/Győr), 2. Fodor Sándor (Onyx Étterem/Budapest), 3. Galgóczi Gábor (szintén Onyx Étterem), 4. Barhó Szabolcs (Borkonyha Étterem/Budapest), 5. Moórné Somogyi Veronika (Kakas Étterem/Pestszentimre), 6. Győrffy Árpád (Arany Kaviár/Budapest)