A villásreggeli próbaüzemére idén húsvétkor kerül sor. Április 23-25. között sonka, tójás, friss kalács, pálinka és bor, eszem-iszom, dínom-dánom várja a vendégeket. Az esemény egyben a villásreggeli hagyományának újjáélesztése is a fürdőben, a rendezvényt követően hétvégenként lehetőség lesz a büfé teraszán egy hangulatos reggeli elfogyasztására.
Mint azt Zrt-től megtudtuk, a villásreggelik egészen az 1960-as évekig léteztek a Széchenyiben, mely a legalkalmasabb a célra a fővárosi fürdők közt. Cél a reggelivel az egykori pezsgő fürdőélet visszahozása, hogy a fürdő ne csupán víz alá merülésről szóljon, hanem igazi társasági esemény legyen.
Ezzel pedig jó helyen keresgél a fürdővállalat; városban és fürdőben járó, külföldi turisták közt rendszeresen mozgó munkatársunk tapasztalatai szerint a magyaroszági fürdőknek pont ez a jellege jelent komoly vonzerőt, különösen olyan országok turistái számára, ahol a geológiai adottságok miatt nem alakulhatott az a fajta fürdőélet, ami a világ mi ránk eső részében már évezredek óta működik.