Limitált kiadású kávékülönlegességek a népszerű kávémárkánál

A Nespresso közkedvelt, limitált kiadású kávékülönlegességekkel ünnepli az indián nyarat: augusztus 27-től újra elérhető a várva várt szezonális kedvenc, a sütőtökös pite ízesítésű Pumpkin Spice Cake kávékapszula. Emellett a pekándiós-juharszirupos ízvilágú Barista Creations Maple Pecan is visszakerül a kínálatba, hogy az észak-amerikai juharerdők varázslatos világába repítse a kávérajongókat, megteremtve ezzel a tökéletes őszi hangulatot.

A nyár végéhez közeledve sokan alig várják, hogy előkapják a kedvenc kötött pulcsijukat, gyönyörködjenek a sárguló levelekben, és egy kis időt szakítsanak a lelassulásra. Az idilli napokat az ősz ikonikus ízei teszik teljessé, például a fahéj, a kardamom, a szegfűszeg, a diófélék vagy a juharszirup.

Ezek az alapanyagok köszönnek vissza a márka őszi szezonális ízesített kávéiban, amelyek hideg és meleg tejes receptként egyaránt elvarázsolnak.

Az Original és Vertuo rendszerhez egyaránt elérhető, nagy népszerűségnek örvendő Nespresso Pumpkin Spice Cake kávékapszulákban a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasát az édes sütőtök teszi teljessé, minden korttyal átadva a nyugalom és nosztalgia érzését.


Fotó: Nespresso

Emellett egy másik szezonális kedvencet is visszahoz ideiglenesen a Vertuo kínálatába a Nespresso: a 2024 tavaszán debütáló Barista Creations Maple Pecan kávékapszula a juharszirup karamellás édességével és a pekándió jellegzetes karakterével gyorsan sokak kedvencévé vált. Az Észak-Amerika varázslatos juharerdői által ihletett kávé forrón, hidegen, tejjel vagy feketén egyaránt elkészíthető.

A Nespresso gondolt az elhúzódó nyári napokra: a Pumpkin Spice Cake kávéval alkotott jeges recept édes felfrissülést kínál a napsütéses késő nyári napokon, a forró latte pedig a hidegebb időjárásban melengetheti meg a testünket, lelkünket.


Tojásválság az USA-ban

Tojásválság az USA-ban 

Az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériumának adatai alapján a tojás ára soha nem látott magasságokba emelkedett az elmúlt hónapokban.
Idén is megtartják a Budafoki Pincejárat borral, pezsgővel bélelt programjait

Idén is megtartják a Budafoki Pincejárat borral, pezsgővel bélelt programjait 

Idén bemutatják Budapest Bornegyedének gazdag hagyományait, művészeti értékeit és a pezsgő- és borkultúra új irányvonalait.
Leáldozóban a fine dining népszerűsége, feljövőben a cukrászdák rangja

Leáldozóban a fine dining népszerűsége, feljövőben a cukrászdák rangja 

Sok minden kiderült az egyik vendéglátással, rendezvényszervezéssel és hotelüzemeltetéssel foglalkozó cég megbízására  2024 őszén elkészült kutatásból.
Kávé, költészet, képzőművészet

Kávé, költészet, képzőművészet 

Rendhagyó italbemutató a pesti Dorottya utcai Edison & Jupiter speciality kávézóban.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.
Százféle fánk a Fánkfesztiválon

Százféle fánk a Fánkfesztiválon 

Karneváli programokkal várják idén is a résztvevőket.
Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón

Közel száz borászat a Furmint Február Nagy Kóstolón 

Több mint nyolcvan pincészet kétszáznál is több, furmintból készült borával találkozhat a közönség a 15. Furmint Február Nagy Kóstolón csütörtökön Budapesten, a Hagyományok Házában.
Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe

Bepillantás egy kétszáz éves olasz malom trénerképzésébe 

Egy 193 éves olasz malom, hagyományok, innováció és egy jó adag magyar szenvedély.
Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt

Amerikai importőrök: alaposan betáraztak proseccóból a védővámok réme miatt 

Az a biztos, ami már a tárolókban van.
Valentin-nap a város felett

Valentin-nap a város felett 

Valentin-napi élmények a Matild Palotában.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.