Limitált kiadású kávékülönlegességek a népszerű kávémárkánál

A Nespresso közkedvelt, limitált kiadású kávékülönlegességekkel ünnepli az indián nyarat: augusztus 27-től újra elérhető a várva várt szezonális kedvenc, a sütőtökös pite ízesítésű Pumpkin Spice Cake kávékapszula. Emellett a pekándiós-juharszirupos ízvilágú Barista Creations Maple Pecan is visszakerül a kínálatba, hogy az észak-amerikai juharerdők varázslatos világába repítse a kávérajongókat, megteremtve ezzel a tökéletes őszi hangulatot.

A nyár végéhez közeledve sokan alig várják, hogy előkapják a kedvenc kötött pulcsijukat, gyönyörködjenek a sárguló levelekben, és egy kis időt szakítsanak a lelassulásra. Az idilli napokat az ősz ikonikus ízei teszik teljessé, például a fahéj, a kardamom, a szegfűszeg, a diófélék vagy a juharszirup.

Ezek az alapanyagok köszönnek vissza a márka őszi szezonális ízesített kávéiban, amelyek hideg és meleg tejes receptként egyaránt elvarázsolnak.

Az Original és Vertuo rendszerhez egyaránt elérhető, nagy népszerűségnek örvendő Nespresso Pumpkin Spice Cake kávékapszulákban a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasát az édes sütőtök teszi teljessé, minden korttyal átadva a nyugalom és nosztalgia érzését.


Fotó: Nespresso

Emellett egy másik szezonális kedvencet is visszahoz ideiglenesen a Vertuo kínálatába a Nespresso: a 2024 tavaszán debütáló Barista Creations Maple Pecan kávékapszula a juharszirup karamellás édességével és a pekándió jellegzetes karakterével gyorsan sokak kedvencévé vált. Az Észak-Amerika varázslatos juharerdői által ihletett kávé forrón, hidegen, tejjel vagy feketén egyaránt elkészíthető.

A Nespresso gondolt az elhúzódó nyári napokra: a Pumpkin Spice Cake kávéval alkotott jeges recept édes felfrissülést kínál a napsütéses késő nyári napokon, a forró latte pedig a hidegebb időjárásban melengetheti meg a testünket, lelkünket.


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.