Limitált kiadású kávékülönlegességek a népszerű kávémárkánál

A Nespresso közkedvelt, limitált kiadású kávékülönlegességekkel ünnepli az indián nyarat: augusztus 27-től újra elérhető a várva várt szezonális kedvenc, a sütőtökös pite ízesítésű Pumpkin Spice Cake kávékapszula. Emellett a pekándiós-juharszirupos ízvilágú Barista Creations Maple Pecan is visszakerül a kínálatba, hogy az észak-amerikai juharerdők varázslatos világába repítse a kávérajongókat, megteremtve ezzel a tökéletes őszi hangulatot.

A nyár végéhez közeledve sokan alig várják, hogy előkapják a kedvenc kötött pulcsijukat, gyönyörködjenek a sárguló levelekben, és egy kis időt szakítsanak a lelassulásra. Az idilli napokat az ősz ikonikus ízei teszik teljessé, például a fahéj, a kardamom, a szegfűszeg, a diófélék vagy a juharszirup.

Ezek az alapanyagok köszönnek vissza a márka őszi szezonális ízesített kávéiban, amelyek hideg és meleg tejes receptként egyaránt elvarázsolnak.

Az Original és Vertuo rendszerhez egyaránt elérhető, nagy népszerűségnek örvendő Nespresso Pumpkin Spice Cake kávékapszulákban a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasát az édes sütőtök teszi teljessé, minden korttyal átadva a nyugalom és nosztalgia érzését.


Fotó: Nespresso

Emellett egy másik szezonális kedvencet is visszahoz ideiglenesen a Vertuo kínálatába a Nespresso: a 2024 tavaszán debütáló Barista Creations Maple Pecan kávékapszula a juharszirup karamellás édességével és a pekándió jellegzetes karakterével gyorsan sokak kedvencévé vált. Az Észak-Amerika varázslatos juharerdői által ihletett kávé forrón, hidegen, tejjel vagy feketén egyaránt elkészíthető.

A Nespresso gondolt az elhúzódó nyári napokra: a Pumpkin Spice Cake kávéval alkotott jeges recept édes felfrissülést kínál a napsütéses késő nyári napokon, a forró latte pedig a hidegebb időjárásban melengetheti meg a testünket, lelkünket.


Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.
Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
Szigorítás az energiaitalok piacán

Szigorítás az energiaitalok piacán 

A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.