Limitált kiadású kávékülönlegességek a népszerű kávémárkánál

A Nespresso közkedvelt, limitált kiadású kávékülönlegességekkel ünnepli az indián nyarat: augusztus 27-től újra elérhető a várva várt szezonális kedvenc, a sütőtökös pite ízesítésű Pumpkin Spice Cake kávékapszula. Emellett a pekándiós-juharszirupos ízvilágú Barista Creations Maple Pecan is visszakerül a kínálatba, hogy az észak-amerikai juharerdők varázslatos világába repítse a kávérajongókat, megteremtve ezzel a tökéletes őszi hangulatot.

A nyár végéhez közeledve sokan alig várják, hogy előkapják a kedvenc kötött pulcsijukat, gyönyörködjenek a sárguló levelekben, és egy kis időt szakítsanak a lelassulásra. Az idilli napokat az ősz ikonikus ízei teszik teljessé, például a fahéj, a kardamom, a szegfűszeg, a diófélék vagy a juharszirup.

Ezek az alapanyagok köszönnek vissza a márka őszi szezonális ízesített kávéiban, amelyek hideg és meleg tejes receptként egyaránt elvarázsolnak.

Az Original és Vertuo rendszerhez egyaránt elérhető, nagy népszerűségnek örvendő Nespresso Pumpkin Spice Cake kávékapszulákban a szegfűszeg, a fahéj és a kardamom hármasát az édes sütőtök teszi teljessé, minden korttyal átadva a nyugalom és nosztalgia érzését.


Fotó: Nespresso

Emellett egy másik szezonális kedvencet is visszahoz ideiglenesen a Vertuo kínálatába a Nespresso: a 2024 tavaszán debütáló Barista Creations Maple Pecan kávékapszula a juharszirup karamellás édességével és a pekándió jellegzetes karakterével gyorsan sokak kedvencévé vált. Az Észak-Amerika varázslatos juharerdői által ihletett kávé forrón, hidegen, tejjel vagy feketén egyaránt elkészíthető.

A Nespresso gondolt az elhúzódó nyári napokra: a Pumpkin Spice Cake kávéval alkotott jeges recept édes felfrissülést kínál a napsütéses késő nyári napokon, a forró latte pedig a hidegebb időjárásban melengetheti meg a testünket, lelkünket.


Így kapcsolódik össze az alkoholtrendek változása és a turizmus

Így kapcsolódik össze az alkoholtrendek változása és a turizmus 

A Spirit Tourism egy gyorsan fejlődő ágazat, ami lehetőséget kínál a helyi turizmus növekedésére, ezáltal munkahelyek teremtésére és a helyi gazdaságok fellendítésére.
Stratégiai partnerség egy rummal?

Stratégiai partnerség egy rummal? 

Bizony, a mai világban ez nagyon is megtörténhet. Hiszen az imént jelentették be, hogy a FLAVA Kitchen & More lett az Eminente rum márka első hazai képviselője.
Luxuscikk lett a körte

Luxuscikk lett a körte 

A legfeltűnőbb jelenség hosszú távon a terméspotenciál csökkenése. 
Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt

Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt 

A Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete és a Pécs-Mecseki Borút Egyesület idén is megrendezi a Pécsi Borvidék egyik legkedveltebb őszi rendezvényét, a Mecseknádasdi Bor-Barangolót .
Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten

Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten 

Egyesével válogatott, tökéletes kakaóbabok Venezuela, Nicaragua, Tanzánia és Madagaszkár egzotikus termőterületeiről, ritka és egyedülálló ízvilág, high-tech, mégis manufakturális eljárások, és a mindezt megalapozó, sok évnyi kutatás.
Bezár a Várkert Bisztró

Bezár a Várkert Bisztró 

Nem a budai topvendéglátóegységről van szó, hanem a gyulai Várfürdőnél lévő bisztró zár be napokon belül.
Hamarosan Food Truck Show

Hamarosan Food Truck Show 

A Vámház körúton ünnepelnek a mozgó éttermek.
Olasz csúcsgasztronómia, szuperprémium italok, hamisítatlan itáliai hangulat

Olasz csúcsgasztronómia, szuperprémium italok, hamisítatlan itáliai hangulat 

Ilyen volt a a Balaton Wine&Gourmet fesztivál Veszprémben, a nyárt búcsúztató utolsó hétvégén.
Indul a pályázat vidéki kávéházaknak és speciális vendéglátóhelyeknek

Indul a pályázat vidéki kávéházaknak és speciális vendéglátóhelyeknek 

Egymilliárd forint értékű támogatást hívhatnak le vidéki kávéházak és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhelyek.
Itt az új magyar szőlőfajta?

Itt az új magyar szőlőfajta? 

Elismerést kapott a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Georgikon Campusán nemesített szőlőfajta.

Interjú

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.