A Budapest Aeroservice felső vezetőiből álló társaság Majtán György ügyvezető igazgató irányításával vásárolta meg a Budapest Aeroservice 100 százalékát a korábbi tulajdonostól, az Accor-Pannonia Hotelstől. Az Accor-Pannonia üzleti stratégiájának megfelelően fő profiljára, a szállodaüzemeltetésre kíván koncentrálni, és a jövőben pénzügyi és emberi erőforrásait a szállodai hálózatának fejlesztésére fordítja. A Budapest Aeroservice változatlan működési szervezettel áll ügyfelei rendelkezésére. A 3400 nm területen fekvő üzemével a Budapest Aeroservice az egyetlen catering tevékenységre specializálódott cég, amely a Ferihegyi repülőtér területén belül található, és képes kiszolgálni bármelyik légitársaságot, a cég 1952 óta van a piacon. Majtán György kérdésünkre elmondta, a Budapest Aeroservice Kft. a tranzakciót követően rugalmasabban tud alkalmazkodni a gyorsan változó piaci feltételekhez: a repülőgépek kiszolgálását tekinti elsődleges feladatának, de az esetleges szabad kapacitás függvényében fő-, illetve alvállalkozóként is megjelenhet más területen.
A menedzsmenté a Ferihegyi cateringcég
Az Accor-Pannonia managementkivásárlási tranzakción keresztül értékesítette repülőtéri catering tevékenységet folytató leányvállalatát, a Budapest Aeroservice Kft.-t.

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen
A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról
Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép
Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Nem lesz idén akácméz?
Rekordgyenge termés – drágulás és hiány várható.

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot
A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.

Időutazás a Folly Arborétumban
A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.