A Nespresso a fűszerek világa felé fordul

Új Limited Edition Variations kínálatával a Nespresso kényeztető élményt kínál az ínyencségek kedvelőinek. Az édes, fűszeres és kekszes ízek között tökéletes összhangot teremtő Variations kávék aromáit az ünnepek hangulata ihlette. Ezek a kávéőrlemények arra születtek, hogy az étcsokoládé gazdagságával, a vanília selymességével, a mandula édességével, a kardamom aromájával és a gyömbér fűszeres ízeivel varázsolják el az érzékeket.

A Variations kínálatban most három tökéletesen kiegyensúlyozott kávé szerepel; mindegyikük alapja a Livanto, mert e Grand Cru profilja remekül illik a különféle ízvilágokhoz. A kifinomult ízpárosításokat a Nespresso kávészakértői alkották meg, s így olyan kávék születtek, amelyek nemcsak finomak, csábítók és magával ragadók, hanem kellemes meglepetést is tartogatnak.

A Nespresso 2015-ös Limited Edition Variations kávéőrleményei:

Vanilla Amaretti

Kényeztető mandulás és vaníliás aromái az édes amaretti sütemények ízét idézik. Az élményt a Livanto Grand Cru pörkölt, karamellás jellege formálja igazán kerekké. Intenzitás: 6

Ciocco Ginger

A Livanto Grand Cru illatos pörköltsége és az étcsokoládé telt íze különleges párost alkot, amit egy csipetnyi gyömbér varázsol örömteli ünnepi élménnyé. Intenzitás: 6

Vanilla Cardamom

A vanília és a kardamom aromájának finom harmóniája előcsalogatja a Livanto pirított ízjegyeit – az eredmény pedig egy feledhetetlen kávéélmény. Intenzitás: 6

Forrás: Vendég&Hotel Online


Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.
Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program

Helyi termelőkre épít az Auchan – Debrecenből indul az új program 

Mert fontosnak tartják, hogy áruházaik térségében lévő termelők, a kis- és középvállalkozások termékei felkerülhessenek az áruházaik polcaira.
A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól

A hely, amely nem csupán a finom falatokról és a süteményekről szól 

Az új helyszín a Gesztenyéskertben, a legendás Nagyvendéglő épületében kapott otthont – új arculattal, friss kínálattal, de a már jól ismert „czinieles” vendégszeretet szellemében.
Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában

Négy étterem, ami biztosan ott lesz a Time Out Market Budapest kínálatában 

A gasztronómiai és kulturális piac felfedte első négy éttermét.
Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait

Pecsét került a palackokra – kihirdették az év legjobb borait 

Kihirdették 2025. évi Országos Borverseny győzteseit.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál

Az élet túl rövid ahhoz, hogy az utazó ne kóstolja Erzsike fahéjas csigáját az M7-es fehérvári lehajtójánál 

Fél évszázad az autópálya mentén – 50 éves az M7 Bisztró.
Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz

Ha kitör a nyár, akkor érkezik a Balaton Gasztrokalauz 

323 balatoni étterem, strandbüfé, termelői piac, kávézó, kultúrbisztró, kézműves hamburgerező és pékség – egyetlen kisméretű kiadványban.
Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak

Itt a vége: mostantól nem vásárolhatnak energiaitalt a 18 év alattiak 

Megjelent a rendelet, és már hatályba is lépett.
Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról

Friss felmérés a magyarok italfogyasztásáról 

A kutatás rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Hazai borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.