Azoknak az Egyesült Államokbeli franchise-átvevőknek, akik 2010 novemberéig belépnek, díjmentesen rendelkezésre bocsátják a pizza sütőket, illetve eltekintenek a 25000 dolláros franchise belépési díjtól.
Hogy mindez ne érintse hátrányosan azokat a franchise-partnereket, akik már több éve tagjai a hálózatnak, mindössze 50$-os jelképes összeg ellenében biztosítanak 20-30000$ dollár értékű pizza sütőket.
Szintén egyedülálló ajánlat, hogy a csatlakozóknak 12 hónapig eltekintenek a royalty (forgalmi jutalék) fizetésétől is. Ez az akció, a 2010 júniusáig belépők számára érvényes.
"A bizonytalan gazdasági körülmények között, nagy reményekkel indítjuk el ezt a programot, a már meglévő és új franchise-átvevőink támogatása céljából." - nyilatkozta Jude Thompson, a Papa John's elnök vezérigazgatója.
A Papa John's és a világ vezető pizzéria franchise hálózata, a Domino's Pizza egyaránt nincs még jelen Magyarországon.
A Papa John's hálózat világszerte több, mint 3400 étteremmel rendelkezik és körülbelül 80000 főt foglalkoztat. (franchiseportal.hu)
A Papa John's rendkívüli kedvezményekkel várja a csatlakozni vágyókat
A gazdasági válság közepette megkönnyíti a csatlakozni szándékozók dolgát a világ három legnagyobb pizza franchise-hálózata között állandó hellyel rendelkező Papa John's pizzéria lánc. A közeljövőben jobb feltételekkel várja a belépni szándékozókat, mint valaha!
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.