A San Pellegrino reklámarca lett Stanley Tucci

A világhírű filmszínész és az olasz ásványvízmárka közötti együttműködés sokrétűnek ígérkezik.

Promóciós természetű partnerséget kötött a San Pellegrinóval Stanley Tucci. A hosszú távú együttműködés keretében a harmadik generációs olasz-amerikai színész a nagymúltú vállalat reklámarca lesz. Ami azt illeti, az ásványvízgyártó és Tucci az első közös reklámfilmjüket már be is mutatták. A stáb egy olaszországi, San Pellegrino Terme nevű kisvárosban vette fel a hirdetésben összevágott anyagot. A helyválasztás nem véletlen, ugyanis ezen település közelében tör felszínre a San Pellegrino ásványvíz. A spot egyik legfontosabb mondanivalója, hogy tanácsos minél alaposabban megélni az életben hébe-hóba jelentkező tökéletes pillanatokat.

Mind ezen felül, a közös kampány részeként az együttműködő felek egy „Stan Pellegrino” elnevezésű, limitált kiadású szettel is előrukkoltak. A készletet egy adag, a színész aláírásával gravírozott palackba zárt ásványvíz, két talpatlan pohár és egy egyedi, fából készült vágódeszka alkotják. Az összeállítást nem lehet megvásárolni, hanem a gyártó honlapján egy nyereményjáték keretében lehet megpályázni egy példányt belőle.

Sajnálatos módon csak az Egyesült Államok-beli fogyasztók szállhatnak ringbe az ajándékért. Irigyebb olvasóink számára vigaszt jelenthet, hogy a tengerentúlon is már csak február 16-ig lehet leadni az igényeket a garnitúrára.

A hírek szerint a filmcsillag és az óriáscég kooperációjának még nagyon az elején járunk, és a közeljövőben számos további közös akció beharangozására lehet számítani a partnerek részéről.

 

Forrás: Food & Wine / Store Insider


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.