Április 29-én Borszerda!

A Torkos Csütörtökhöz hasonló napot szervez a Magyar Bormarketing Kht. A Borszerda napon a vendégek ingyen kapnak egy pohárral a ház borából, a többi magyar bort pedig fél áron fogyaszthatják a csatlakozott vendéglátó helyeken.

Az akcióhoz mindazon éttermek és vendéglátóhelyek csatlakozhatnak, amelyek vállalják, hogy április 29-én egész nap, minden, ’a la carte’ kínálatukban szereplő magyar bor árából 50 százalékos kedvezményt biztosítanak, ill. minden rendelt főétel mellé egy pohár bort grátisz biztosítanak a ház borából. Amennyiben a csatlakozni kívánó vendéglátóhelyben nincs „ház bora”, úgy egy vörös és egy fehér tételt az akció napjára annak nevez ki, és ezt feltünteti. A csatlakozás feltétele az azon a héten és előző héten használt ’a la carte’ itallap (borlap) megtartása és MINDEN MAGYAR BOR FOGYASZTÁSÁRA adott 50 százalék kedvezmény!

A csatlakozó szolgáltató – a fent említett magyar borok árából adott 50 százalékos kedvezmény mellett – vállalja, hogy kitölti a Magyar Bormarketing Kht. által összeállított kérdőívet, amelynek célja az akció hatékonyságának mérése, és május 4-ig visszaküldi a kht.-nek. Az eredményeket a Magyar Bormarketing Kht. Eljuttatja azoknak, akik részt vesznek az akcióban. A Borszerda 2009 eseményhez csatlakozó éttermek és vendéglátóhelyek ezen kívül vállalják, hogy a kampányidőszakban és az akció napján felhasználják azokat az eladáshelyi reklámeszközöket, melyeket a Magyar Bormarketing Kht. erre a célra készíttet.

A részt venni kívánó vendéglátóhelyek 2009. április 3. 12:00 óráig regisztrálhatnak a következő weblapon http://www.borszerda.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=2 A Bormarketing Kht. 2009. április 24. 12:00-ig is elfogadja a jelentkezéseket, de ebben az esetben kizárólag online kommunikációnkban, azaz honlapunkon tud megjelenési lehetőséget biztosítani.

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.