Burger King-nyitás az M1-es autópályánál

Az M1-es autópálya ácsi lehajtójánál nyílt a BBurger King-hálózat 56. magyarországi étterme - ez a gyorsétteremlánc első autópálya melletti egysége. A több mint 1 milliárd forintos beruházást tavaly indították, az étterem 50 főt foglalkoztat mostantól.

Az ácsi lehajtónál lévő gyorsétterem a Budapestről Győrbe tartó oldalon helyezkedik el, de másik irányból is könnyen megközelíthető a felüljárón keresztül. A világon mindenütt megtalálható étteremlánc legújabb 372 négyzetméteres étterme jelenleg Magyarországon a legnagyobb egyszintes ilyen gyorsétterem, a vendégtérben 83 ülőhely található, az ehhez tartozó teraszon pedig 78-an fogyaszthatják el kényelmesen kedvenc burgereiket.

Az új burgerező az ácsi lehajtónál / Forrás: Viszló Balázs
Az új burgerező az ácsi lehajtónál / Forrás: Viszló Balázs

Az első magyarországi, 1991-ben nyílt budapesti éttermünk óta már számos más városban jelen vagyunk, 56 egységünkből 29 a fővároson kívül található

– mondta el Sümegi László, a Fusion Zrt. elnöke.

Cégünk folyamatosan keresi a lehetséges helyszíneket, és az idei évre is tervezünk még további éttermeket, amelyekről reméljük, hamarosan beszámolhatunk,

tette hozzá a nyitás alkalábval az elnök.

Az étteremlánc első autópálya melletti egységében több mint 50 munkatárs dolgozik majd, őket a környező településekről toborozza a cég.

 

 


Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolója

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolója  

Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.
Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója 

Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
A világ tíz legjobb kávézója

A világ tíz legjobb kávézója 

Egy ausztráliai kávézó került a dobogó tetejére. Az olaszok labdába sem rúgnak.
Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre

Bővült a támogatásra pályázható italboltok köre 

Az 1000-2000 fő közötti települések italüzletei is pályázhatnak a 3 milliós támogatásra.
Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában

Új gasztroélménytér Miskolc belvárosában 

Fényfestés, zene, borok és gasztroélmények a Miskolci Soho-ban.
Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat

Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat 

A gazdák több százezer sertést nem tudnak értékesíteni, miközben a vidéki térségeket csődhullám fenyegeti.
Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.
Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták

Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták 

A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesztett ki a Varga Pincészet Kft. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) konzorciuma. 
Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról

Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról 

A fiatalabb felnőttek számára a borfogyasztás már nem csupán hagyomány vagy gasztronómiai kiegészítő, hanem értékválasztás is.
Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market

Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market 

A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag a fővárosban, hanem az egyik legnagyobb ginfesztivál főszereplője is.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.