Megkóstolná a chilis sört?

Népszerű városi sörpubokkal, valamint számos hazai és nemzetközi különlegességgel várja a malátarajongókat a II. Józsefvárosi  Sörfesztivál, amelyet ezúttal a chili jegyében rendeznek meg. Chilis sör, chilis streetfood, és magyar chilitermesztők is bemutatkoznak.

2014. szeptember 12-én megnyitja kapuit a II. Józsefvárosi  Sörfesztivál, mely népszerű városi sörpubokkal, valamint számos  hazai és nemzetközi különlegességgel várja a malátarajongókat a Mikszáth Kálmán téren és a Krúdy Gyula utcában. A háromnapos gasztrofesztivál témája ezúttal a chili lesz. Idén először lesznek megkóstolhatók a legfinomabb  chilis utcai ételek, valamint találkozhatnak hazánk lelkes chili termesztőivel is, és a kínálatban lesznek chilis sörök is.

"Büszkék vagyunk rá, hogy a fesztivál kiállítói összesen több mint százféle sörkülönlegességet vonultatnak fel. Annak, aki nem tudja végigkóstolni mindet, egy közösségi értékelés segít majd, ugyanis arra kérjük a látogatókat, hogy segítsenek megválasztani a II. Józsefvárosi  Sörfesztivál legjobb sörét és sörfőzdéjét" - mondta Necz István, aki hozzátette: a komoly szakmaiság mellett persze szórakozás is várja az érdeklődőket: minden este térzenével készülnek, fényfestő csapatuk pedig fényárba borítja a  Palotanegyed ódon épületeit.

A II. Józsefvárosi  Sörfesztivál sztárvendége az Oktoberfest Budapest, melynek standjánál sörkülönlegességeket kóstolhatnak, valamint ajándékot és belépőt nyerhetnek magára az októberi fesztiválra. 

Forrás: Élelmiszer Online


Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?