Elindult a menteshelyek.hu

Mára már egyre többen figyelnek arra, hogy milyen termékeket fogyasztanak, ez nem csak termék- de a helyválasztásukat is befolyásolja.

Új gyűjtőoldal indult a mentes termékeket keresőknek: a www.menteshelyek.hu.

Az új oldal azokat a helyeket gyűjti össze, kiskereskedelmi üzletektől a vendéglátó helyekig , ahol a kínálatban valamilyen „mentes” is szerepel.

A weboldalon könnyen kereshetünk egy „mentes helyet”a mindennapi bevásárláshoz, nyaralás közben , de a vacsorához is.

Az üzemeltetők könnyen kezelhető felületet alakítottak ki , így akár térképen is kereshetünk a helyek között, sőt  a tájékozódásukat a „menteshelyek” mobiltelefonos alkalmazás is segíti.

 

Cukor-,laktóz-,glutén-, tejfehérjementes,paleo , regenor és vegetáriánusbarát termékeket forgalmazó üzletek és vendéglátóhelyek gyűjtőoldala a menteshelyek.hu.

Célunk, hogy megkönnyítsük azok életét,akik egészségtudatosan élnek , vagy valamilyen diétát folytatnak – mondta el Szűcs Attila , az oldal megálmodója. A weboldalunkon ők könnyen találhatnak egy „mentes helyet” bárhol is vannak az országban.

Forrás: Élelmiszer Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.