A húsvét elmaradhatatlan kelléke a kalács és a sonka is megtalálható lesz a fesztiválon vegán formában és tojásmentes termékeket, alternatívákat is találhatnak a látogatók.
A húsvéti finomságok mellett természetesen a jól megszokott glutén-, cukor-, laktózmentes és vegán termékek, öko tisztítószerek, zero waste termékek, natúr és bio szépségápolási termékek is jelen lesznek, illetve a közkedvelt tombola és az extra jegy ajándékcsomaggal.
Fotó: Csak a Mentes Fesztivál
A húsvéti hangolódás, a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód témájában változatos és izgalmas előadások, workshopok várnak az érdeklődőkre ezúttal is.
Horváth Judit gluténmentes kalácsot fog készíteni, Marton Melinda tojásmentes alternatívákat mutat, érkeznek a 2025-ös Év Mentes Séfje verseny dobogósai, Tóth Gábor pedig Aktív élet a bélben – a mikrobiom sokoldalú szerepe című előadással jön.