Ételrendelés fesztiválra

A Közgáz fesztiválos pilot után a 120 ezres résztvevőszámú EFOTT-on tette lehetővé a fesztiválozók számára, július 9-15. között – Európában elsőként – a NetPincér az online ételrendelést.

„A rendezvény idején 8 étteremmel működtünk együtt, az éhes fiatalok 6 ponton vehették át megrendelésüket, 10-21 óra között. A legnépszerűbb ételek a hamburger, a sültkrumpli, a spagetti, a csirkés szendvicsek és a fagyi voltak, többen visszatérő vendégként is ezeket rendelték. Azt tapasztaltuk, hogy a fiatalok nyitottak voltak az online rendelésre, és sokan követték a NetPincér GO alkalmazással a futárok útját.” – árulta el Patai Zoltán, a NetPincér ügyvezető igazgatója.

„A fesztiválos ételrendelés még gyerekcipőben jár a világon, a külföldi nagy fesztiválok, mint a Coachella is csak elviteles lehetőséget kínálnak. Mi a Közgáz Fesztiválon teszteltük az ételkiszállítást, és nem állunk meg az EFOTT-nál” – teszi hozzá az ügyvezető.

A tapasztalatok szerint a fesztiválozók kora délután a legéhesebbek: a NetPincér futárainak 13-16 óra között akadt a legtöbb dolga, ugyanis erre az időszakra koncentrálódott a legtöbb rendelés. Ebben az időszakban a legtöbben az EFOTT strandjára kérték az átvételi pontok közül az ételeket, amiket a biciklis futárok 10-15 percen belül ki is szállítottak.

A NetPincér Budapesten a nyár végéig hétvégente a lezárt Szabadság hídra is kiszállítja a weboldalán vagy az applikáción keresztül leadott rendeléseket.


Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.