Ételrendelés fesztiválra

A Közgáz fesztiválos pilot után a 120 ezres résztvevőszámú EFOTT-on tette lehetővé a fesztiválozók számára, július 9-15. között – Európában elsőként – a NetPincér az online ételrendelést.

„A rendezvény idején 8 étteremmel működtünk együtt, az éhes fiatalok 6 ponton vehették át megrendelésüket, 10-21 óra között. A legnépszerűbb ételek a hamburger, a sültkrumpli, a spagetti, a csirkés szendvicsek és a fagyi voltak, többen visszatérő vendégként is ezeket rendelték. Azt tapasztaltuk, hogy a fiatalok nyitottak voltak az online rendelésre, és sokan követték a NetPincér GO alkalmazással a futárok útját.” – árulta el Patai Zoltán, a NetPincér ügyvezető igazgatója.

„A fesztiválos ételrendelés még gyerekcipőben jár a világon, a külföldi nagy fesztiválok, mint a Coachella is csak elviteles lehetőséget kínálnak. Mi a Közgáz Fesztiválon teszteltük az ételkiszállítást, és nem állunk meg az EFOTT-nál” – teszi hozzá az ügyvezető.

A tapasztalatok szerint a fesztiválozók kora délután a legéhesebbek: a NetPincér futárainak 13-16 óra között akadt a legtöbb dolga, ugyanis erre az időszakra koncentrálódott a legtöbb rendelés. Ebben az időszakban a legtöbben az EFOTT strandjára kérték az átvételi pontok közül az ételeket, amiket a biciklis futárok 10-15 percen belül ki is szállítottak.

A NetPincér Budapesten a nyár végéig hétvégente a lezárt Szabadság hídra is kiszállítja a weboldalán vagy az applikáción keresztül leadott rendeléseket.


Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.