Fizetés helyett kiugrottak az 55. emeletről

Néhány nappal ezelőtt négy öltönyös férfi ült be a híres melbourne-i Rialto torony – a déli félteke legmagasabb irodaépülete – 55. emeletén található, méregdrága étterembe - írja a Nők Lapja Café.

Megvacsoráztak, iszogattak, majd ahelyett, hogy rendezték volna a számlát, mind a négyen kimentek a mosdóba, átöltöztek, kimásztak az erkélyre, és bázisugrással távoztak az épületből.
A bázisugrás különösen veszélyes sportág, olyan ejtőernyős ugrás, melyet 800 méternél kisebb magasságból, általában épületekről, hidakról vagy épp sziklafalakról hajtanak végre, e célra kifejlesztett, speciális ernyőkkel.

A négy ismeretlen férfi 243 méter magasból vetette ki magát és mindannyian épségben értek földet. Lenn az utcán pedig a szemtanúk beszámolója szerint már egy autó várta őket, mellyel elhajtottak. Azóta sem bukkantak a nyomukra.

Az étterem tulajdonosa, Shannon Benett az egyik ausztrál tévécsatornának úgy nyilatkozott, az ugrók vélhetőleg jó előre, alaposan kitervelték „hőstettüket”. Azt is pontosan tudták, hogy a ruhájuk alatt kell rejtegetniük a sportfelszerelést, mivel az étterembe nem engednek be nagyobb csomagokat, táskákat. A tulajdonos most azt tervezi, hogy még szigorúbb biztonsági intézkedéseket vezet be, és egy időre az erkélyt is lezáratja, nehogy követői akadjanak a vakmerő négyesnek, akik esetleg már nem ússzák meg ép bőrrel a kalandot. (forrás: Nők Lapja Café) 


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.