George Clooney, Nespresso és a magyar kapcsolat

A Nespresso, mint a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos támogatója reklámfilm készítésére írt ki pályázatot Magyarországon.

A világmárka évek óta biztosítja a fesztivál vendégei számára a minőségi kávézás élményét. A pályázat nyertese másodmagával részt vehet a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. A kiírók olyan 20 másodperc hosszú animációs vagy rövidfilmeket várnak, amelyek újszerű, kreatív módon fogalmazzák meg a „Nespresso életérzést” és reklámfilm szpotként is használhatóak. A pályaművek 2015. április 15-ig nyújthatók be. A pályamunkákat elbíráló zsűriben a Nespresso marketing csapatán kívül olyan neves szaktekintélyek vesznek részt, mint Schubert Gusztáv, Balázs Béla-díjas filmkritikus, a Filmvilág főszerkesztője, valamint Kende János, Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr, egyetemi tanár.

A pályázaton részt vehet bármilyen magyarországi, reklám, illetve rövidfilmes szakmai tapasztalattal rendelkező 18. életévét betöltött személy. A pályaművet szinopszis formájában kell benyújtani, kiegészíthető storyboarddal is, kötelezően csatolni kell viszont egy hozzávetőleges költségvetési tervet, mely nem haladhatja meg a bruttó 1 millió forintot. Emellett szükséges még a pályázathoz csatolni referencia munkákat, valamint egy motivációs levelet is.

A nyertes pályázó díja egy két napos két személyes út a Cannes-i filmfesztiválra 2015. május 18. és 19. között, valamint egy Nespresso Pixie Clips kávégép.

A pályázatok leadásának határideje: 2015. április 15. 23:00 óra [email protected] e-mail címre.
A pályázat eredményének kihirdetése: 2015. április 30, 16:00 óra
A nyertes kiutazása a Cannes-i filmfesztiválra: 2015. május 18.
Reklámfilm elkészítésének határideje: legkésőbb 2015. augusztus 20.

A film tartalmi és pontos technikai követelményeiről, a szerzői jogokat illető kérdésekről, illetve a teljes pályázati kiírásról a www.nespresso.com/hu/hu/pages/cannespalyazat oldalon található bővebb információ.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.