...drogként hat, semmi mást nem tudsz majd enni, ha rászoksz, nem is kaják ezek, hanem mérgek, benned hagyják a zsírt és elégetik a lelked – a litániát volt alkalmunk megtanulni az elmúlt évek Update-vezérelte, kilencvennapos őrületek bűvködében telt gasztroforradalma alatt. A The Grid nevű magazin megelégelte a demagógiát és elhatározta: utánajár, mégis mennyire szörnyű a helyzet - adta hírül a Cotcot.
A témát kreatívan közelítették meg, kihagyva a szörnyűlködő dietetikusokat és az elrettentő negatív példákat: felkértek négy torontói főszakácsot, hogy hozzon össze egy-egy az elit számára is vonzó fogást kizárólag egy Big Mac menü (óriásburger, krumpli, kóla, ketchup, mustár és egyéb trutymók) felhasználásával. A profi séfek pedig nekiestek, atomjaira szedték a menüt és a high-tech konyhák és kortárs tálalási technikák összes csínját bevetve elkészítették az ételeket. Lett olasz, francia és indiai ihletésű, (a képek megtekinthetők itt), a site-on elolvasható az is, hogyan készült, milyen nehézségekkel szembesültek a séfek. A szerkesztők sajnos nem tesztelték le az ízüket, de azért így is nagyon tanulságos az egész - írja a cotcot.hu.