Tizenkét ember indult az amatőr szakácsok párbajában, ahol tíz hét megfeszített munka után a legjobb négyből került ki győztesként Gabi. Az utolsó adás óta három hét is eltelt, de a megérdemelt díjat még nem kapta meg a talpraesett üzletasszony.
"Sajnos még nem tudom, mikor találkozhatok Patrick Lenotréval" – mondta Gabi, a „Legprofibb amatőr mesterszakács" cím nyertese.
– Mivel a séf nem a mi felkérésünkre érkezik, nincs fix időpont letárgyalva. Csak azt tudjuk, hogy 2010 első felében érkezik hozzánk.A következő héten derül ki, hogy pontosan hogyan alakul a programja – mondta Varró Balázs, a Viasat PR-igazgatója a Blikknek .
Ha megnyerte... Hol a fődíj?
— Még most sem lehet tudni, hogy mikor „veheti át nyereményét", mikor főzhet a Michelin-csillagos séf oldalán Thurzó Gabriella, a Mesterszakács című műsor nyertese - írja a Blikk.

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak
A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál
Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka
A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?
Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok
Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep
A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown
Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe
Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon
A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért
Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.