A Douliu városában található étterem tulajdonosa, aki azt kérte, csak Chien-klént szerepeljen, a CNN Travelnek elmondta, hogy a levesben van fürjtojás, sertéshús, bébi kukorica, szárított bambuszrügy, fekete gomba és halpaszta kockák, amelyeket krokodil mellső lábbal együtt tálalnak.
Chien különben azt is hozzáteszi, hogy a krokodil lábak beszerzése, és az étel elkészítésének nehézsége miatt naponta csak két tál Godzilla Rament szolgálnak fel. Egy adagért 1500 új tajvani dollárt (50 amerikai dollár) kérnek.
A némileg bizarr fogást úgy készítik, hogy miután a krokodil lábát megtisztítják, alkohollal és fűszerekkel (gyömbér, fokhagyma és újhagyma) dörzsölik be. Ezután az étterem saját, speciális alaplevében két órán át pácolják. Összességében a krokodil ramen elkészítése mintegy három órát vesz igénybe.
Forrás: CNN Travel / Turizmus Online