A díjazottak 70 százalékban a vállalati, 30 százalékban a franchise partnerek által működtetett éttermekből kerültek ki 2009-ben. A franchise éttermek részvétele a programban önkéntes, ennek ellenére a részvételük szinte 100 százalékos. A franchise éttermek közül az évtizedek óta egy helyen dolgozók számában ezúttal Kecskemét vitte el a pálmát, ahol 10 olyan munkatárs van, akik legalább 1-1,5 vagy 2 évtizede dolgoznak a gyorsétteremnél.
"Az elmúlt évtizedek gyakorlatától eltérően ma Magyarországon az emberek többsége viszonylag gyakran vált munkahelyet. Kevés az olyan lojális munkavállaló, aki hosszú évekig ragaszkodik munkahelyéhez. Az ilyen munkatársakat mindennél jobban megbecsüljük" - mondta a díj kapcsán Gáspár Ferenc, a McDonald's HR osztályvezetője.
A kitüntetettek 60 százaléka ma már étteremvezetőként, illetve helyettesként dolgozik, 15 százaléka a McDonald's központi irodájában végzi munkáját, 25 százalékuk pedig éttermi dolgozó. A jutalmazott 93 fő összesen 1100 évet dolgozott a McDonald's-nál.
A magyar McDonald's 1998 óta díjazza a lojális munkatársakat, a törzsgárda kitüntetés azonban nemcsak Magyarországon létezik: a gyorsétterem-lánc nemzetközi szinten is alkalmazza ezt a típusú jutalmazási rendszert.
Hűségjutalom a McDonald's-nál
93 lojális munkatársat díjazott a McDonald's 2009 végén. A gyorsétterem-lánc a 10, 15 és 20 éve hűséges munkavállalóit jutalmazta Törzsgárda programja keretében, akik között 12 millió forintot osztott szét. A vállalat az elmúlt 5 évben összesen több mint 60 millió forintot költött a hűséges munkatársak jutalmazására - adta hírül a Marketinginfo.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka
A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?
Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok
Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep
A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown
Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe
Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon
A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért
Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo
Kannabiszt találtak bennük.

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján
Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.