A tavalyi évhez hasonlóan idén is már csak néhány napon át lesz kóstolható a marokkói Buddha-Barból érkezett vendégséf, Ashish Purty menüje.A menüsor fantasztikus érdekes, gazdag és különleges ízvilágú, a halak, lencsék, babok, zöldségek és csirkék különleges élményt nyújtanak annak, aki megkóstolja.
A tematikus menü csak vacsoraidőben rendelhető péntek és szombat este, a hét pedig egy különleges, Indiai Sunday Brunch-csal záródik majd, így tart az indiai hét idén január 26-tól 29-ig.
Indiai menü, 4 fogás:
AMUSE BOUCHE:
Khaman Dhokla kókusz csatnival és pani purival
ELŐÉTELEK:
Csirke Malai Tikka menta csatnival vagy
Ropogós Szent Péter hal amritsari módra tamarind csatnival
FŐÉTELEK
Sárgalencse fokhagymás-vajas Naan kenyérrel vagy
Bárány Biryani uborkás raitával és papadummal
DESSZERTEK
Tejporos fánk sárgabarack pudinggal vagy
Répás halva fehér szezámmag krémmel
Forrás: Vendég & Hotel