Itt az új Burger King arculat

A Burger King megújult arculattal nyitotta meg az amsterdami Schiphol repülőtéren üzemelő egységét, melyet a nemzetközi hálózat igazi koronagyémántjaként tartanak számon.

A minden idők legjobb üzleti eredményét magáénak tudó amsterdami üzlet

nem utolsósorban a  12,5 millió dolláros éves forgalmával érdemelte ki, hogy az első fecskéje legyen a Burger King „20/20” fantázianevű, új design koncepciójának, melynek megfelelően több mint 100 kiemelt fontosságú éttermet alakítottak, alakítanak át.

Az új design jellegzetes elemei a tégla és a beton, a jelenleg divatos „ipari” jelleg dominál. Folyadékkristályos kijelzők és LCD monitorok, és különböző típusú ülőalkalmatosságok növelik a vendégek komfortérzetét. 

„Ez a megújulás példázza az elképzeléseinket a Burger King brand jövőjével kapcsolatban, és céljainkat, hogy kiváló termékek mellett további pozitív élményeket is adjunk vendégeinknek” – mondta John Chidsey, a Burger King elnök-vezérigazgatója.

Az első ütemben megújult 60 Burger King étterem olyan városokban üzemel, mint Miami, Mexico City, Edinburgh and Shanghai, további 75 pedig az év végéig kapja majd meg az új ruhát. A Miami székhelyű hálózat a tavalyi évben 338 éttermet nyitott az Egyesült Államokon kívül, jelenleg 74 országban 11900 egységet üzemeltet.

 


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.