Jegeskávé-variációk: a nyár ízei a Nespresso-tól

Az új kollekció a Kaliforniai Álom fantázianevet kapta: hideg csepegtetéssel készült cold-márkák, letisztult ízek, hosszabb változatok jellemzik a nyári kínálatot.

A nyár elképzelhetetlen jegeskávék nélkül: a klasszikus tejes-fagylaltos variációk mellett már évek óta egyre felkapottabbak a hűsítő tonikos kávékoktélok és a limonádés változatok is, melyek citrusokkal, gyümölcsökkel és frissítő aromájú kiegészítőkkel reformálják meg a kávéról alkotott elképzeléseinket.

Olyan trendeket is figyelembe vettek új kollekciójuk létrehozásánál, amilyen a hideg csepegtetéssel készülő cold brew-mánia: a kávék világában otthonosan mozgó, ugyanakkor az ízesített kávék helyett inkább a letisztult ízeket kedvelők nyaranta szívesen váltják le kedvenc eszpresszójukat erre a hosszabb változatú, könnyedebb frissítőre.

 

Ezekre a trendekre reagálva egyik legfontosabb nyári újdonságuk egy limitált kiadású, finom és gyümölcsös, egyszerre játékos és izgalmas jegeskávé, amely gyümölcsös, szénsavas koktélként is elkészíthető. Másik nyári újdonságuk selymes, markáns textúrájú, édes karamellás ízjegyekkel rendelkezik. Ezzel cold brew stílusú, hosszú, határozottan karakteres kávét készíthető a cold brew kávékra jellemző enyhe gyümölcsösséggel.

Vannak még többféle ízesített újdonságaik is, például kókusszal vagy trópusi gyümölcsökkel ízesített változatok. Az új kollekcióban helyet kapó kávék akkor bontakoztatják ki a legjobban az aromáikat, ha közvetlenül jégre tesszük elkészítéskor", mondja Márkosi Balázs, a cég kávénagykövete.

Különleges, kimondottan a nyári időszakra szóló receptek, elkészítési módok ITT találhatók

 

Forrás: Nespresso


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.