Keresik a főváros legbarátságosabb pincérét

Elkezdődött Budapest felszolgálóinak megmérettetése, szeptemberig bárki szavazhat kedvenceire. A "Legbarátságosabb pincér" versenyre bármilyen magyar felszolgálót nevezhetnek az étteremvezetők egy egyszerű adatlap kitöltésével a világhálón, a legjobbak pedig kollégáikkal és munkáltatóikkal együtt értékes nyereményekhez juthatnak - írja a Mix Online.

A "Legbarátságosabb pincér" versenyre augusztus végéig bármely budapesti étterem nevezheti felszolgálóját az akció weboldalán (www.legbaratsagosabbpincer.hu) kitöltött egyszerű adatlap segítségével. A felszolgálók ugyanitt augusztus végéig várják a vendégek értékeléseit, mindenki egy gombnyomással szavazhat favoritjára. A legbarátságosabb pincérek, kollégái és munkáltatóik végül értékes nyereményekhez jutnak majd a szervezők és támogatók jóvoltából.
 
"Azt remélem, hogy ez valaminek a kezdete, és az elkövetkezendő években a felszolgálók és az éttermek is presztízs kérdést csinálnak majd a versenyre való nevezésből, na meg persze a kimagasló szereplésből" - meséli Horváth Tibor, a Pincér Akadémia ügyvezető igazgatója, aki szerint a megfelelő vendéglátói képességek elsajátításának egyik legegyszerűbb módja egy intenzív tanfolyam elvégzése, amely szakavatott tanárok segítségével rávilágít a felszolgálók mai feladataira, megismerteti őket a gasztronómia világával és felkészíti őket váratlan szituációkra is.

A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége

A Camponában nyílt a gyorsétteremlánc legújabb egysége 

A XXII. kerületben történt jelentős mértékű beruházások növelték a környék potenciálját, de a bevásárlóközpont könnyű megközelíthetősége is fontos szempont volt az étteremlánc számára.
A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott

A pesti Andrássy út egy új izgalmas hellyel gazdagodott 

A hely, ahol még az egyszerű zsírosdeszka is igazi gasztro műalkotás.
Elindult a fiatalokat megcélzó nyári boros kampány

Elindult a fiatalokat megcélzó nyári boros kampány 

Június 1-jén a Magyar Bormarketing Ügynökség elindította a fiatalokat célzó országos Buborékok nyara kampányát.
Megkóstoltuk az olaszok kedvenc fagylaltját

Megkóstoltuk az olaszok kedvenc fagylaltját 

Gianni Annoni bemutatta nekünk legújabb fagylaltkínálatát, amelyeket a legjobb alapanyagokból, hagyományos receptek alapján készítenek és a Candy hűtőinek köszönhetően a legtökéletesebb hőfokon kínálnak.
Durrantottak a somlói pezsgőkészítők a világ legrangosabb versenyén

Durrantottak a somlói pezsgőkészítők a világ legrangosabb versenyén 

A Kreinbacher Birtok Brut Classic és Prestige Brut pezsgői aranyérmet vihettek haza a 2024-es Decanter World Wine Awards-ról, Londonból.
Életműdíj a villányi borásznak

Életműdíj a villányi borásznak 

A most díjazott villányi szakembert a 2017-ben alapított Életmű Díj átadásán családtagjai, a Magyar Bor Akadémia tagjai és barátai köszöntötték.
Szalonnás fagylalt és többezer dolláros nuggets: amerikai mekikben tesztelték az AI-t

Szalonnás fagylalt és többezer dolláros nuggets: amerikai mekikben tesztelték az AI-t 

A technológia már a kezdetek kezdetén ellentmondásos volt, bár eleinte csak azért aggódott mindenki, hogy a mesterséges intelligencia elveszi majd az emberek munkáját.
Görögnek már a vevők felé a magyar görög dinnyék

Görögnek már a vevők felé a magyar görög dinnyék 

Jövő hétvégétől érkeznek a Lidl Magyarország raktáraiba a kizárólag magyar termelőktől és beszállítóktól származó görögdinnyék.
Kiderült, ki a legjobb fagylaltkészítő mester

Kiderült, ki a legjobb fagylaltkészítő mester 

Fazekas Ádám kétszázhuszonhét ponttal és három koronával ugrott a nemzetközi dobogó legfelső fokára.
Újabb világsztár reklámoz egy HELL-terméket

Újabb világsztár reklámoz egy HELL-terméket 

Először Bruce Willis, majd az olasz szívtipró, Michele Morrone után újabb világsztárt mondott igent a HELL felkérésére.