Csaknem két éves, szinte töretlen siker után most ez a hullám érte el a Coffeeshop Companyt is: a múlt hónap végén nehéz lépésre szánták el magukat, bezárták két fontos üzletüket. Ez egyik eset Szolnokon, a másik a zászlóshajónknak tekintett Váci utcában történt. A veszteség mindig fájdalmas, amelyet egyetlen dolog enyhíthet, a tudat, hogy mindent megtettek az üzleti siker érdekében.
A bezárások oka a bérbeadóhoz fűződő, addig töretlen, kölcsönös bizalmon alapuló partnerségi viszony megszűnése volt. A Coffeeshop Company a világon bárhol legyen, egyetlen fő célnak kötelezte el magát, ez pedig nem más, mint a legmagasabb minőség és ez érvényes mindenre, amit tesz.
"Minden lépéssel és cselekedettel, amit teszünk, minden kézfogással, mellyel a partnereink kezét fogjuk, egyetlen célt követünk, hogy a vevőinket a lehető legjobb minőségű kávéval lássuk el. A kudarc ellenére nem térünk le erről az útról, mert rendületlenül hajt bennünket az akarat, hogy valami nem megszokottat, hétköznapit nyújtsunk. Eddig is a sokéves küzdelem tette a Coffeeshop Companyt azzá, amit ma képvisel, a minőség bajnoka egy erős és küzdelmes piacon. Ezt a sikert megvalósítani azonban csak olyan partnerekkel lehetséges, akik ugyanezt az elvet követik."
Az Ausztriából származó hálózat kávézóit, ma már a világ 14 országában megtalálhatjuk; Oroszországtól kezdve Magyarországon és Németországon túl akár Egyiptomban vagy az Egyesült Államokban is fogyaszthatjuk az általunk szeretett Coffeeshop Company termékeket. Magyarországon 8 egységükkel találkozhatunk. (franchiseportal.hu)
Két egységét zárta be hazánkban a Coffeeshop Company
Minden cég fejlődésének folyamatában, hasonlóképp, mint az emberek életében előfordulnak hullámvölgyek, sikertelen próbálkozások és bukások a legjobb szándék ellenére is – írta a franchiseportál.hu.
Újdonság: pizza és bor egy palackban
Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás
A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak
Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely
A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj
A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja
Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán
A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?
A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?
Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban
Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Interjú
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket
Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.