Két egységét zárta be hazánkban a Coffeeshop Company

Minden cég fejlődésének folyamatában, hasonlóképp, mint az emberek életében előfordulnak hullámvölgyek, sikertelen próbálkozások és bukások a legjobb szándék ellenére is – írta a franchiseportál.hu.

Csaknem két éves, szinte töretlen siker után most ez a hullám érte el a Coffeeshop Companyt is: a múlt hónap végén nehéz lépésre szánták el magukat, bezárták két fontos üzletüket. Ez egyik eset Szolnokon, a másik a zászlóshajónknak tekintett Váci utcában történt. A veszteség mindig fájdalmas, amelyet egyetlen dolog enyhíthet, a tudat, hogy mindent megtettek az üzleti siker érdekében. A bezárások oka a bérbeadóhoz fűződő, addig töretlen, kölcsönös bizalmon alapuló partnerségi viszony megszűnése volt. A Coffeeshop Company a világon bárhol legyen, egyetlen fő célnak kötelezte el magát, ez pedig nem más, mint a legmagasabb minőség és ez érvényes mindenre, amit tesz. "Minden lépéssel és cselekedettel, amit teszünk, minden kézfogással, mellyel a partnereink kezét fogjuk, egyetlen célt követünk, hogy a vevőinket a lehető legjobb minőségű kávéval lássuk el. A kudarc ellenére nem térünk le erről az útról, mert rendületlenül hajt bennünket az akarat, hogy valami nem megszokottat, hétköznapit nyújtsunk. Eddig is a sokéves küzdelem tette a Coffeeshop Companyt azzá, amit ma képvisel, a minőség bajnoka egy erős és küzdelmes piacon. Ezt a sikert megvalósítani azonban csak olyan partnerekkel lehetséges, akik ugyanezt az elvet követik." Az Ausztriából származó hálózat kávézóit, ma már a világ 14 országában megtalálhatjuk; Oroszországtól kezdve Magyarországon és Németországon túl akár Egyiptomban vagy az Egyesült Államokban is fogyaszthatjuk az általunk szeretett Coffeeshop Company termékeket. Magyarországon 8 egységükkel találkozhatunk. (franchiseportal.hu)

Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.