Elsőként Dr. Szalma Béla, a MaReSz elnöke tájékoztatta a szövetség tagjait a MaReSz Elnökségének 2008. II. félévi tevékenységéről. Ezt követően Nagy Gábor, a MaReSz I. alelnöke a tagozatok működési rendje, majd Makray Balázs, MaReSz elnökségi tag MaReSz díjakra vonatkozó előterjesztésére került sor. A közgyűlés megválasztotta a Felügyelő Bizottság elnökét Éder Zoltán, a BRILL AV Kft. ügyvezető igazgatója és a Rendezvénytechnika tagozat vezetőjének személyében. Megválasztotta továbbá Az év rendezvényszervezője kitüntetett személyét is. A MaReSz elnöksége Etele Csabánét, a HOVENTA Kft. ügyvezető igazgatóját és Makray Balázst, a Főnix Rendezvényszervező Kht. ügyvezető igazgatóját terjesztette jelöltként a közgyűlés elé. A közgyűlés Etele Csabánét, a HOVENTA Kft. ügyvezető igazgatóját választotta meg Az év rendezvényszervezőjének. A közgyűlésen megszűnt az Art Mobil Kft., a Braun Kft., a COMPEXPO Stúdió Kft., a Danubius Hotels Hotel Gellért, az F & F Plusz Bt., a Hotel Griff és a Shake Party Service Kft tagsága. A MaReSz tagjainak sorába csatlakozott a CongressLine Rendezvényszervező Kft., az Euroshow Szolgáltató Kft., az N-Vogue Kft. és a Master Catering.
Közgyűlés a MaReSz-nél
A Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetsége a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központjában 2009. január 23-án tartotta közgyűlését.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség
Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től
A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk
Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja
Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Legjobbak közt a magyar speciality kávé
A döntőbe a világ több százezer kávéja közül, kategóriánkként a legjobb tízet választják ki.

Miskolc innovatív gasztronómiai kínálata Katowice-ben
A Zadole parkban zajló kétnapos rendezvényen a látogatók Katowice testvérvárosainak kulináris és kulturális kínálatával ismerkedhettek meg.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.