A február 13-14-i prezentáción a résztvevők bepillanthattak a folyékony nitrogén használatának kulisszatitkaiba, az olívaolaj textúrájának átalakulásába vagy éppen a „kockaleves” (kívül szilárd burokkal védett forró, folyékony belső) készítésébe. A rendezvényt a Matusz-Vad Kft. szponzorálta, a helyszínt a Kombi Plusz Kft. biztosította. Az esemény záróakkordjaként február 14-én este az akadémia a nagysikerű spanyol gasztro-thriller – A Csirke, a Hal és a Kirlyrák - vetítésére invitálta vendégeit. Az esemény díszvendége Adam Melonas volt, akit az egybegyűltek hatalmas tapssal köszöntöttek - írta a Turizmus Panoráma Bulletin.
Kreatív konyhatechnológia Budapesten
A nemrégiben alakult Magyar Bocuse d’Or Akadémia első nagyszabású rendezvényén Adam Melonas, a Terazza del Casino – Madrid kreatív konyhafőnöke mutatta be az általa „progresszív konyhaként” definiált főzési technológiákat.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka
A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?
Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok
Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep
A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown
Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe
Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon
A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért
Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo
Kannabiszt találtak bennük.

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján
Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.