„Az új téli menünk kialakításánál a fő koncepció a kontrasztok harmóniája, a különböző ízek fúziója volt; mindez nagyon látványos, színes, az őszi hangulatot idéző tálalásban”, mondja koncepciójáról Osama. „A szakácsaimmal érdekes ízkombinációjú fogásokat is alkottunk, ilyen újdonság például az unagi és libamáj párosítása.”
Nemcsak új ételek, hanem izgalmas téli koktélok is bekerültek mostantól a Buddha-Bar Budapest kínálatába. „A teák nagy szerephez jutottak az új itallapon, dekorációként és alapanyagként is; valamint a házi készítésű szegfűszeges méz szirup, a rebarbara szirup és a saját készítésű aszalt gyümölcsök mind megtalálhatóak az izgalmas koktélok hozzávalói között. Különböző országok ízei keverednek egyes koktélokban, mint például a „Late night breakfast” koktélkreációban: japán whisky és angol tea. A textúrákkal is szeretünk játszani, egyik újdonságunk a friss ringló szilvából készült szilvahab”, mondja az új koktélkínálattal kapcsolatban a ház ital szakértője, Vincze Ádám.
Forrás: Vendég&Hotel Online