Különleges Wine&Spirit üzlet nyílt Budapesten

Megnyitott a Culinaris új, prémium italokra specializálódott Wine&Spirit kiskereskedelmi egysége a Hegyvidék Bevásárlóközpontban. A budai üzlet különlegessége a nemzetközi és hazai prémium italkínálat legjavának értékesítése, a soft drinkektől egészen az olasz vagy dél-amerikai borokig.

A Culinaris 2003-as alapítás óta kiemelkedő szereplője a hazai gasztronómiai piacnak. Különleges nemzetközi, valamint hazai termékkínálatával, a boltok egyedi atmoszférája még inkább vonzza a vásárlókat. A 2020-as, cégstruktúrát érintő változás ezen mit sem változtatott, a Dry Import, mint új tulajdonos megjelenésével a megszokott minőségi termékpaletta tovább bővült. Alkoholos italok és soft drinkek, prémium borok és spiritek jelentek meg egyre nagyobb arányban a delikátesz és a webshop kínálatában.

Az egyirányba mutató tervek mostanra a Wine&Spirit üzletben öltöttek formát. Az üzlet a Culinaris márka ernyője alatt nagyrészt az eddig kizárólag a Dry Import kínálatában megtalálható prémium és ultra prémium italokat sorakoztatja fel polcain.

"A Hegyvidék Bevásárlóközpont az új egységünk helyszíne, amelyik teljes mértékig illeszkedik a Culinaris márkaértékéhez: a vásárlóbarát hozzáállás, a professzionalizmus és a különleges gasztronómiai élményeket kínáló konyhaművészet egy környezettudatos kereskedelmi és szolgáltató központban. Az első Wine&Spirit üzlet koncepciójának megalkotása során fontos szempont volt számunkra, hogy egyszerre legyünk újítóak, de a Culinaristól megszokott magas színvonal is biztosított legyent", mondta Varga Ákos, a Culinaris ügyvezető igazgatója.

 



Forrás: Culinaris / Store Insider


Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.