Ősszel is látogatható a Viadukt Bár

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Viadukt Fesztivál véget ért, de a Duna-parti szabad rakpart továbbra is izgalmas programokkal várja a látogatókat. A nyári fesztivál július 26-tól augusztus 18-ig tartott, amely alatt a Viadukt Bár ingyenes programokkal várta a városlakókat az autómentes rakparton.

A kultúra és szórakozás továbbra sem ér véget: a közösségi tér színes hétvégi eseményekkel készül egészen október 20-ig.

Őszi programok minden hétvégén

A szeptemberi és októberi hétvégéken is különleges eseményekkel készülnek. Többek között a Steampunk Picnic & Market, Varjúsimogató, Rizsavi Tamás fotókiállítása, valamint egy DIY farmekabát felújító workshop is szerepel a programok között. Ezen kívül továbbra is részt lehet venni jógaórákon, zenei programokon, és különleges kiállításokon, mint például a Kenguru 30 éves jubileumi kiállításán.

Varjúsimogató is lesz
Varjúsimogató is lesz
Fotó: Viadukt Bár

A közösségi tér nem csak a felnőttekre, de a gyerekekre is gondolt: a Mese-Tér-Kép foglalkozáson  interaktív történetmeséléssel és játékokkal várják a családokat. A társasjáték rajongói sem maradnak program nélkül: a Társasjáték délután lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók a barátokkal vagy családdal együtt élvezhessék a játék örömét.

Búcsúnap – október 23.

A rendezvény október 23-án egy különleges búcsúnappal zárja majd az idei szezont. Bár a szervezők még nem árulták el a részleteket, de annyit igen, hogy a dátumot mindenképpen érdemes feljegyezni.

 


Stratégiai partnerség egy rummal?

Stratégiai partnerség egy rummal? 

Bizony, a mai világban ez nagyon is megtörténhet. Hiszen az imént jelentették be, hogy a FLAVA Kitchen & More lett az Eminente rum márka első hazai képviselője.
Luxuscikk lett a körte

Luxuscikk lett a körte 

A legfeltűnőbb jelenség hosszú távon a terméspotenciál csökkenése. 
Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt

Idén is megrendezik az egyik legkedveltebb őszi eseményt 

A Mecseknádasdi Szőlő- és Bortermelők Egyesülete és a Pécs-Mecseki Borút Egyesület idén is megrendezi a Pécsi Borvidék egyik legkedveltebb őszi rendezvényét, a Mecseknádasdi Bor-Barangolót .
Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten

Világszínvonalú csokoládé készül Budapesten 

Egyesével válogatott, tökéletes kakaóbabok Venezuela, Nicaragua, Tanzánia és Madagaszkár egzotikus termőterületeiről, ritka és egyedülálló ízvilág, high-tech, mégis manufakturális eljárások, és a mindezt megalapozó, sok évnyi kutatás.
Bezár a Várkert Bisztró

Bezár a Várkert Bisztró 

Nem a budai topvendéglátóegységről van szó, hanem a gyulai Várfürdőnél lévő bisztró zár be napokon belül.
Hamarosan Food Truck Show

Hamarosan Food Truck Show 

A Vámház körúton ünnepelnek a mozgó éttermek.
Olasz csúcsgasztronómia, szuperprémium italok, hamisítatlan itáliai hangulat

Olasz csúcsgasztronómia, szuperprémium italok, hamisítatlan itáliai hangulat 

Ilyen volt a a Balaton Wine&Gourmet fesztivál Veszprémben, a nyárt búcsúztató utolsó hétvégén.
Indul a pályázat vidéki kávéházaknak és speciális vendéglátóhelyeknek

Indul a pályázat vidéki kávéházaknak és speciális vendéglátóhelyeknek 

Egymilliárd forint értékű támogatást hívhatnak le vidéki kávéházak és alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhelyek.
Itt az új magyar szőlőfajta?

Itt az új magyar szőlőfajta? 

Elismerést kapott a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) Georgikon Campusán nemesített szőlőfajta.
Bolladoro:  ahol az étel és a kultúra találkozik

Bolladoro: ahol az étel és a kultúra találkozik 

A Bolladoro nem csupán kulináris, hanem kulturális programokkal is várja vendégeit.

Interjú

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.
Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén

Ariana Grüll: Az építészeknek túl kell lépniük a nemzetközi trendek puszta követésén 

A Klasszis TopDesign 2024 verseny egyik zsűritagja, Ariana Grüll a tavalyi versennyel kapcsolatos tapasztalatairól mesélt, és arról, hogy mit vár az idei pályaművektől.  
Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva

Vylyan Pincészet: Feketén-fehéren, nyáron zöldre váltva 

Indul a verjus-szüret a Villány-siklósi-borvidék egyik legjelentősebb, patinás, több mint 30 éves múlttal rendelkező pincészeténél, a Vylyan birtokon.