Az étteremlánc egyik liverpooli egységében Beatles-fotókkal szerették volna díszíteni a falat, ám amikor McCartney tudomást szerzett a hamburgerezők közé lógatott képekről, mélységesen felháborodott. Az énekes-dalszerző ugyanis megrögzött vega, így nyilván nem egyeztethető össze elveivel a hamburgerpogácsák között lógás. Az egykori Beatle harcba szállt a gyorsétterem ellen, és elérte, hogy ne használják fényképeit dekorációként. Zöldségesek és vega éttermek esetében valószínúleg nem ennyire szigorú a világsztár.
McCartney vs. McDonald's
A poplegenda hatalmas kampányt indított a gyorséttremlánc ellen, és meg is nyerte azt. Úgy tűnik, Sir Paul nem csípi, ha packáznak vele - olvastuk a Neon.hu-n.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető
Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért
Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti
Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
Kaliforniai életérzés Budapesten
Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!
Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”
Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.
Ha nyár, akkor a tóhoz indulóknál ott a Balatoni Gasztrokalauz
Az idén 48 éves Magyar Konyha a főszezonra ismét olvasói kezébe adja ingyenes balatoni gasztroiránytűjét.
Európai éttermek a világ legjobbjainak listáján
A gasztronómiai világ kiválóságai előtt, június 5-én hirdették ki a The World's 50 Best Restaurants 2024-es rangsorát.
A nyár leglátványosabb borversenye Budapesten
Hétvégén rendezik a "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyt.
Interjú
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető
Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”
Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”
Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.