Még mindig vannak rések a magyar fast food-piacon

Még mindig nem tűnik telítettnek a magyar fast food-piac, újabb és újabb láncok jönnének az országba. A napokban bukkant fel egy mexikói gyorsétterem-hálózat, amely Magyarországon nyitna, most pedig egy brit étteremlánc, az 1992-ben alapított Wagamama keres itteni franchise partnereket - írja a hvg.hu.

Az étteremlánc első egysége már több mint 20 éve nyitott meg London Bloomsbury negyedében. A koncepció modern köntösben a japán tésztabárok-, és az ázsiai éttermek atmoszféráját ötvözi. A Wagamama egységek az étkezés egy új dimenzióját testesítik meg Európában, mindenki számára elérhetővé téve Ázsia friss és tápláló ízeit. Az alapítók közel két évtizedet fordítottak a készségek fejlesztésére, új ízek felfedezésére, illetve a receptek tökéletesítésére. Filozófiájuk, hogy minden egyes nap új ismereteket, tapasztalatokat hoz. A jelentkezőknél előnyt jelent a szektorban való jártasság, tapasztalat, legyen az franchise vagy licensz alapú üzemeltetésű. Magyarország mellett jelenleg Európa számos más országában is franchise partnereket keresnek (Horvátország, Lengyelország, Románia) - – írja a Franchiseportal.

Forrás: hvg.hu

Forrás: Franchiseportál

Forrás: Vendég&Hotel Online


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.