Megérkezett a polcokra a Robert De Niro vodka

A Nagymenők és a Taxisofőr sztárja az ausztrál Artisan Spirits Merchants rövidital céggel Vdka 6100 néven dobta piacra a hónapokkal ezelőtt beharangozott márkát.

Bár az ital már korábban is létezett, a filmszínész 2012-es csatlakozásával mind a külsője, mind a marketingje megújult. Az egyébként hotel- és étterembefektető De Niro így nyilatkozott:

„Felkerestek, hogy szeretnének egy teljes termékkampányt, amit óriási ötletnek tartottam, és úgy döntöttem, hogy az egész procedúrában részt akarok venni – nem csak megkapom a pénzt, és a viszontlátásra. Végül megtiszteltetésnek éreztem, hogy tevékeny részt vállalhattam a brand kialakításában.”

Ütős csapatot szerveztek a Vdka 6100 megalkotásához: a design kialakításáért egy New York-i tervező felelt, az üveg a világ egyik legjobb üvegmanufaktúrájából, a francia Saverglassból került ki, míg a dugó olasz gyártmány. A letisztult megjelenés tökéletesen illik a beltartalomhoz. A készítők leírása szerint az Új-Zélandon desztillált alkohol „rendkívül tiszta és selymes prémiumvodka globális érzékenységgel”.

A Vdka 6100 szponzorálja azt a Tribeca Filmfesztivált, melyet De Niro alapított 2002-ben, és az ő hoteljeiben és éttermeiben is árusítják majd az új terméket. És hogy mi az a 6100 szám a névben? Nem nagy rejtély, Ausztrália hívószáma.

Magyarországon még nem elérhető, de a Nobu étteremben (amelyben De Niro társtulajdonos) reményeink szerint kapható lesz.

Forrás: VinCE Magazin Hírlevél


Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.