Megérkezett a polcokra a Robert De Niro vodka

A Nagymenők és a Taxisofőr sztárja az ausztrál Artisan Spirits Merchants rövidital céggel Vdka 6100 néven dobta piacra a hónapokkal ezelőtt beharangozott márkát.

Bár az ital már korábban is létezett, a filmszínész 2012-es csatlakozásával mind a külsője, mind a marketingje megújult. Az egyébként hotel- és étterembefektető De Niro így nyilatkozott:

„Felkerestek, hogy szeretnének egy teljes termékkampányt, amit óriási ötletnek tartottam, és úgy döntöttem, hogy az egész procedúrában részt akarok venni – nem csak megkapom a pénzt, és a viszontlátásra. Végül megtiszteltetésnek éreztem, hogy tevékeny részt vállalhattam a brand kialakításában.”

Ütős csapatot szerveztek a Vdka 6100 megalkotásához: a design kialakításáért egy New York-i tervező felelt, az üveg a világ egyik legjobb üvegmanufaktúrájából, a francia Saverglassból került ki, míg a dugó olasz gyártmány. A letisztult megjelenés tökéletesen illik a beltartalomhoz. A készítők leírása szerint az Új-Zélandon desztillált alkohol „rendkívül tiszta és selymes prémiumvodka globális érzékenységgel”.

A Vdka 6100 szponzorálja azt a Tribeca Filmfesztivált, melyet De Niro alapított 2002-ben, és az ő hoteljeiben és éttermeiben is árusítják majd az új terméket. És hogy mi az a 6100 szám a névben? Nem nagy rejtély, Ausztrália hívószáma.

Magyarországon még nem elérhető, de a Nobu étteremben (amelyben De Niro társtulajdonos) reményeink szerint kapható lesz.

Forrás: VinCE Magazin Hírlevél


Csődöt jelentett a Hooters

Csődöt jelentett a Hooters 

A csirkeszárnyairól híres Hooters étteremlánc hétfőn csődöt jelentett, de a márka továbbra is megmarad.
Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket

Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket 

A miniszter közlése szerint Szlovákiából, Magyarországról, Alsó Ausztriából és Burgenlandból hétfő éjféltől tilos lesz egyes állati termékek behozatala.
Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
Jön egy stílusos villásreggeli

Jön egy stílusos villásreggeli 

Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.