Megérkezett a polcokra a Robert De Niro vodka

A Nagymenők és a Taxisofőr sztárja az ausztrál Artisan Spirits Merchants rövidital céggel Vdka 6100 néven dobta piacra a hónapokkal ezelőtt beharangozott márkát.

Bár az ital már korábban is létezett, a filmszínész 2012-es csatlakozásával mind a külsője, mind a marketingje megújult. Az egyébként hotel- és étterembefektető De Niro így nyilatkozott:

„Felkerestek, hogy szeretnének egy teljes termékkampányt, amit óriási ötletnek tartottam, és úgy döntöttem, hogy az egész procedúrában részt akarok venni – nem csak megkapom a pénzt, és a viszontlátásra. Végül megtiszteltetésnek éreztem, hogy tevékeny részt vállalhattam a brand kialakításában.”

Ütős csapatot szerveztek a Vdka 6100 megalkotásához: a design kialakításáért egy New York-i tervező felelt, az üveg a világ egyik legjobb üvegmanufaktúrájából, a francia Saverglassból került ki, míg a dugó olasz gyártmány. A letisztult megjelenés tökéletesen illik a beltartalomhoz. A készítők leírása szerint az Új-Zélandon desztillált alkohol „rendkívül tiszta és selymes prémiumvodka globális érzékenységgel”.

A Vdka 6100 szponzorálja azt a Tribeca Filmfesztivált, melyet De Niro alapított 2002-ben, és az ő hoteljeiben és éttermeiben is árusítják majd az új terméket. És hogy mi az a 6100 szám a névben? Nem nagy rejtély, Ausztrália hívószáma.

Magyarországon még nem elérhető, de a Nobu étteremben (amelyben De Niro társtulajdonos) reményeink szerint kapható lesz.

Forrás: VinCE Magazin Hírlevél


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.