Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon

Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybárját, a Cloud IX-t a WING Liberty épületében megvalósult ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben. A francia Accor szállodaipari csoport két brandjét ötvöző, tavaly decemberben megnyílt szállodakomplexum összesen 332 szobával és széleskörű szolgáltatáspalettájával várja vendégeit Budapest IX. kerületében, a Népligetnél, a Telekom Campus és a Groupama Aréna mellett, az MVM Dome szomszédságában.

Május 15-én ünnepélyes keretek között adták át a WING fejlesztésében megvalósult ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel extravagáns, panorámás, Cloud IX skybarját, így a szálloda a soft openinget követően immár teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit.

Az ibis&TRIBE Budapest Stadium a WING vegyesfunkciós fejlesztésében, a Liberty épületkomplexumban található, ahol az irodaterületek mellett, a Könyves Kálmán körúti szárny legfelső emeletén kapott helyet.

A Liberty a körút és az Albert Flórián út kereszteződésénél helyezkedik el, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros délkeleti kapujában. Szomszédságában található a Groupama Aréna, a Telekom Campus, az MVM Dome és gyorsan elérhetőek további kulturális és sportlétesítmények, mint például a Művészetek Palotája, Nemzeti Színház vagy a Papp László Sportaréna. Megközelíthetősége kiváló, az M3-as metró és az 1-es villamos mellett számos bel- és külföldi buszjárat is a közvetlen közelben található, folyamatosan fejlődő Népligetről indul.

A szálloda 332 szállodai szobát foglal magában, amelyeken az ibis és TRIBE márkák egyenlő arányban osztoznak: a jól ismert 3 csillagos ibis szemléletét tökéletesen kiegészítik a rendkívül sikeres 4 csillagos TRIBE innovatív megoldásai.

Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybarját, a Cloud IX-t
Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybarját, a Cloud IX-t
Fotó: ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel

A komplexum szolgáltatásait tekintve egész nap nyitva tartó à la carte étteremmel, fitneszteremmel, mélygarázzsal és akadálymentesített szobákkal várja vendégeit. Konferenciaközpontja 180 fő befogadására alkalmas 5 multifunkcionális rendezvényteremmel elérhető. Díjnyertes belsőépítészeti dizájnjával és exkluzív környezetével tökéletes helyszínt kínál akár céges és privát eseményekhez egyaránt.

A Cloud IX nevéhez méltó módon, a Liberty kilencedik emeletén kapott helyet, ahonnan lenyűgöző panorámát kínál a városra.

Az akár 120 fő befogadására alkalmas tetőbárt egyedi hangulatú belsőépítészete, kiemelkedő Food & Beverage kínálata és a TRIBE-signature koktélok teszik igazán különleges budapesti célponttá. A Cloud IX nemcsak a szállóvendégnek, hanem minden érdeklődő számára nyitva áll, kutyabarát és akadálymentesített helyszín. Napközben privát eseményeknek ad otthont, 17 és 23 óra között pedig a szofisztikált falatok mellett a koktéloké a főszerep.

A Liberty a körút és az Albert Flórián út kereszteződésénél helyezkedik el
A Liberty a körút és az Albert Flórián út kereszteződésénél helyezkedik el
Fotó: ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel

 

„Magyarország és a régió egyik vezető ingatlanpiaci vállalataként elkötelezettek vagyunk a hosszú távon is értéket teremtő, magas építészeti minőséget képviselő projektek mellett. Ezen törekvéseinket a Liberty is tükrözi: a nemzetközi színvonalú vegyesfunkciós fejlesztés keretein belül egy olyan dual-branded szálloda valósult meg, amely széleskörű szolgáltatásokkal és kiemelkedő vendégélménnyel várja a látogatóit”

- mondta Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója.

Büszkék vagyunk arra, hogy itt valósult meg Magyarország első TRIBE hotelje, a komplexumban elhelyezkedő ibis&TRIBE Budapest Stadium, amely a decemberi nyitás óta töretlenül népszerű az utazó nagyközönség köreiben. Ezzel természetesen nem állunk meg a WING Hotel üzletágának fejlesztésében, 2025-ben érkezik a következő TRIBE hotel Magyarországra, aminek révén a Budapest Liszt Ferenc Repülőtér egy újabb terminálkapcsolatú szállodával gazdagodik”

tette hozzá a WING elnök-vezérigazgatója.

„Hiszünk abban, hogy az ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel különleges szolgáltatásainak és a páratlan lokációjának köszönhetően tökéletes választás lehet akár magán célból, de akár céges rendezvényekre érkezőknek, üzleti és turistacsoportoknak egyaránt: mindezt a sikeres soft opening időszak után immáron teljeskörű szolgáltatáspaletta, többek között a TRIBE márka „affordable luxury” szemlélete alapján megvalósuló étterem és kávézó, a lounge, konferenciatermek a földszinten, valamint az újonnan megnyílt Cloud IX Skybar biztosítja. A panorámás tetőbár tökéletes helyszín kikapcsolódni a város tetején vagy a munka utáni koccintásra, vendégeink különleges koktélokat kóstolhatnak a hangulatos naplementében” – mondta Vetlényi Dániel, az ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel igazgatója.

"Közép- és Kelet-Európa egyik kulcsfontosságú piacaként Magyarország tökéletes helyszínt biztosít az első TRIBE ingatlan, valamint a régióban való növekedés számára. Az ibis & TRIBE Budapest Stadium teljesen új megközelítést kínál a vendéglátás terén, új lendületet hozva a város szállodahálózatába, a Cloud IX Skybar átadásával pedig a vendégélmény tovább fokozódik, hiszen teljes mértékben magában foglalja a TRIBE, mint lifestyle brand esszenciáját. Biztos vagyok benne, hogy ez a Skybar új szintekre emeli a már eddig is sikeresen működő szállodát”

- mondta Pauline Oster, az Accor alelnöke, TRIBE Európa és Észak-Afrika.

A Liberty az OTP Bank Nyrt. finanszírozásával valósult meg. Emellett mint energiahatékony, zöld ingatlan, felépüléséhez a Baross Gábor Tőkeprogram ingatlanalap alprogramjának keretében befektetett állami forrás is hozzájárult. A Tőkeprogram pályázati eljárásában nyertes ingatlanalapok részére a Magyar Fejlesztési Bank társbefektetőként nyújtott forrásokat, így járulva hozzá a beruházási aktivitás növeléséhez, az energiahatékonyság javításához, valamint zöldfejlesztések megvalósításához.


Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni!

Ezeket a strandételeket mindenképp meg kell kóstolni! 

40 különleges balatoni ételt kóstolt körbe a Balatoni Kör szakmai előzsűrije, és választotta ki azt a tíz nevezőt, akik bekerültek az Év strandétele verseny döntőjébe.
Tevetej-nagyhatalom lennénk?

Tevetej-nagyhatalom lennénk? 

Ugyanis a magyarországi tevetej feldolgozását tanulmányozás céljából a távoli Csádból egy komplett delegáció érkezett hazánkba.
Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni

Ludányi József: Ezt csak szerelemből lehet csinálni 

A Mátra gyönyörű bortermelő vidékén található Ludányi Pincészet tulajdonosával, Ludányi Józseffel beszélgettünk a borászat történetéről és persze borokról.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik

A hely, ahol a „slow food” kifejezést komolyan veszik 

2024-ben a Dining Guide Év Fenntartható Étterme a Natura Hill Zebegény.
Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka

Íme, Európa legszebb szőlőbirtoka 

Egy tanulmány több mint húszezer Google véleményt vizsgált meg, hogy felmérje, mely borászatok találhatók a legfestőibb helyeken.
MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma

MVI-jelentés 2023-ról: csökkent a vendéglátóhelyek száma 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) minden évben közzéteszi statisztikai helyzetjelentését a vendéglátásról, így tettek 2023-mal kapcsolatban is.
A Top 10  legmenőbb koktélbár

A Top 10 legmenőbb koktélbár 

Mutatjuk az ország legmenőbb koktélbárjait!
Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot

Itt a brutális meleg, igazi logisztikai bravúr a gyorséttermekbe eljuttatni az alapanyagot 

Extra hűtési megoldásokra van szükség, hogy az élelmiszerek a megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg a kiszolgáló egységekbe.
A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre

A foci EB-döntőjére készül Zamárdi söre 

Készül az első, balatoni településről elnevezett sör, amely Zamárdiban, a Balaton Beer Weekenden debütál.

Interjú

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni

Pesti István: Kiderül, kiben van meg az a plusz, amire érdemes odafigyelni 

A két Michelin-csillagos étterem konyháját vezető séffel többek közt a versenyről és megosztó ételekről beszélgetünk, és mesél arról is, miért nem követi a trendeket.
Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is.