Megnyitott Jamie Oliver első európai pizzériája Budapesten

A mai napon megnyílt a budapesti Gozsdu udvarban a brit sztárszakács, Jamie Oliver első pizzériája.

A Jamie's Pizzeria Budapest a Facebook-oldalán osztotta meg a közönséggel a jó hírt, mely szerint 12.12-én 11:30-kor megnyílt a sztárséf első európai pizzériája a Gozsdu udvarban.

A menün megtalálhatóak a kemencében sült pizzák, könnyű, de kreatív saláták, kemencés tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik egy kis adag pizzát és kis adag salátát tartalmaznak. A Jamie’s Pizzeria egy  elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a kovászos pizzatésztát.

Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak. Minden alapanyagot Jamie Oliver élelmiszerminőséget garantáló csapata fogad el. Az alapanyagok tiszták, vegyszer- és antibiotikum mentesek és fenntartható forrásból származnak. Az állatokkal való méltó bánásmód náluk alapkövetelmény.

 

A Jamie’s Pizzeria lánc annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy Jamie és fejlesztő csapata a magyar üzemeltetővel, a Zsidai Csoporttal közösen dolgozta ki a teljes koncepciót.

Asztalfoglalásra a weboldalukon van lehetőség, de szabad asztalokat tartanak majd fenn a betérő vendégek számára is. Online rendelés formájában a házhoz szállítást is beindítják január végétől.

 

 


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.