Megnyitott Jamie Oliver első európai pizzériája Budapesten

A mai napon megnyílt a budapesti Gozsdu udvarban a brit sztárszakács, Jamie Oliver első pizzériája.

A Jamie's Pizzeria Budapest a Facebook-oldalán osztotta meg a közönséggel a jó hírt, mely szerint 12.12-én 11:30-kor megnyílt a sztárséf első európai pizzériája a Gozsdu udvarban.

A menün megtalálhatóak a kemencében sült pizzák, könnyű, de kreatív saláták, kemencés tészták, olasz desszertek, valamint pizzetták is, amik egy kis adag pizzát és kis adag salátát tartalmaznak. A Jamie’s Pizzeria egy  elérhető hely, ahol minden nap frissen készítik a kovászos pizzatésztát.

Jamie alapanyag előírásának megfelelően csak friss alapanyagokból dolgoznak. Minden alapanyagot Jamie Oliver élelmiszerminőséget garantáló csapata fogad el. Az alapanyagok tiszták, vegyszer- és antibiotikum mentesek és fenntartható forrásból származnak. Az állatokkal való méltó bánásmód náluk alapkövetelmény.

 

A Jamie’s Pizzeria lánc annyira új a Jamie-rendszeren belül, hogy Jamie és fejlesztő csapata a magyar üzemeltetővel, a Zsidai Csoporttal közösen dolgozta ki a teljes koncepciót.

Asztalfoglalásra a weboldalukon van lehetőség, de szabad asztalokat tartanak majd fenn a betérő vendégek számára is. Online rendelés formájában a házhoz szállítást is beindítják január végétől.

 

 


Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
 Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
Hamburger – mindenek felett?

Hamburger – mindenek felett? 

Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.